| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
irc.bg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 26, 2006 0:03 Заглавие: Избор на телфонче до 600лв. |
|
|
Ся съм се решил да зимам телефонче и в момента съм се спрял на SE W800i обече си викам може да искоче за тая цена нещо по добро и за тов а се допитвам до вас, казаха ми че имало една Моторола Ц-серия нещо с 4, която била с 4 говорителя и доста функции за около 400-500 лв. Може някоя Нокия макар че за тия пари нокия с данни като СЕ няма..... Чакам вашите предложения и съвети.....  _________________ Тичай след мене а аз ще те настигна
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 0:04 Заглавие: Re: Избор на телфонче до 600лв. |
|
|
| irc.bg написа: | Ся съм се решил да зимам телефонче и в момента съм се спрял на SE W800i обече си викам може да искоче за тая цена нещо по добро и за тов а се допитвам до вас, казаха ми че имало една Моторола Ц-серия нещо с 4, която била с 4 говорителя и доста функции за около 400-500 лв. Може някоя Нокия макар че за тия пари нокия с данни като СЕ няма..... Чакам вашите предложения и съвети.....  |
W800 е най добрия избор, че и к750 става |
|
|
 |
Palev Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 9:24 Заглавие: |
|
|
А ще можеш ли да говориш по тоя телефон защото има и по 200 лева дето вьршат сьщата работа ама са по 200 лева-другото е за газарльк _________________ щом мога да объркам нещо,то непременно ще го направя |
|
|
 |
irc.bg Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 10:52 Заглавие: |
|
|
| Palev написа: | | А ще можеш ли да говориш по тоя телефон защото има и по 200 лева дето вьршат сьщата работа ама са по 200 лева-другото е за газарльк |
To газарлька е важното...... _________________ Тичай след мене а аз ще те настигна
 |
|
|
 |
Palev Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 11:33 Заглавие: |
|
|
ама караи с прима карта -да не се набутваш _________________ щом мога да объркам нещо,то непременно ще го направя |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 22:52 Заглавие: |
|
|
| Palev написа: | | А ще можеш ли да говориш по тоя телефон защото има и по 200 лева дето вьршат сьщата работа ама са по 200 лева-другото е за газарльк |
Не вършат същата работа нямат фотоапарат и качествен МР3 плеър,даже и за влизане в този форум не стават  |
|
|
 |
getzata Опитен потребител

|
|
|
 |
|