| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
venis Гост
|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 11:48 Заглавие: Panasonic TC-2171EE |
|
|
| Имам един проблем с този телевизор получава се одно праштене - пропукване на звука но като мине на AV този проблем го няма ако има някои решение на този проблем нека ми пише на [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
burzaka Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 12:28 Заглавие: |
|
|
на лицевия панел вдясно има бутон с който се сменя системата
на звука- пробвай 5,5 или 6,5МHz |
|
|
 |
venko Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 15:46 Заглавие: |
|
|
| оххх помогнете ми |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 15:52 Заглавие: |
|
|
| venko написа: | | оххх помогнете ми |
Добре дошъл в форума За да ти се помогне ще се наложи да отговориш на няколко въпроса....
Какво е шасито на телевизора , или поне състава , какво си премерил/като захранващи напражения , пулсации и т.н./ или заменил , ако си заменял някакви елементи.
Пропукването на всички програми ли е , влияе ли се от стандарта и силата на звука .......и все такива въпроси...колкото си по ясен толкова по лесно ще е за всички. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 20:34 Заглавие: |
|
|
| Noel написа: | | venko написа: | | оххх помогнете ми |
Добре дошъл в форума За да ти се помогне ще се наложи да отговориш на няколко въпроса....
Какво е шасито на телевизора , или поне състава , какво си премерил/като захранващи напражения , пулсации и т.н./ или заменил , ако си заменял някакви елементи.
Пропукването на всички програми ли е , влияе ли се от стандарта и силата на звука .......и все такива въпроси...колкото си по ясен толкова по лесно ще е за всички. |
Едва ли го е отварял и май по добре да не го отваря  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
venko Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 9:36 Заглавие: |
|
|
| това пропукване несе влияе от усилжане на звука като сменям честотата от 5.5 на 6.5 MHz това пропукване изчезва но няма звук на определения канал. сменил сам An 5138 NK ЗАхранването е стабилно 12 v от сменил съм tc 4052 bp промяна няма съшто сам сменил сички кондензатори покраи MЧУ но понякои път това пропукване изчезва за около 5 мин. за момента е това ако искаш схема мога датия дам |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 12:13 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | това пропукване несе влияе от усилжане на звука като сменям честотата от 5.5 на 6.5 MHz това пропукване изчезва но няма звук на определения канал. сменил сам An 5138 NK ЗАхранването е стабилно 12 v от сменил съм tc 4052 bp промяна няма съшто сам сменил сички кондензатори покраи MЧУ но понякои път това пропукване изчезва за около 5 мин. за момента е това ако искаш схема мога датия дам |
Тъй както си тръгнал ще направиш нов телевизор
Не е ли по добре на някой колега от Петрич да му направиш посещение?  _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
venko Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 18:56 Заглавие: |
|
|
спокоино няма да се плашите повредата е отстранена един грозен променлив кондензатор е прецаквал цялата система C242 изглежда като потенциометър махнахмего и на негово място сложихме 10nF  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 20:57 Заглавие: |
|
|
| venko написа: | спокоино няма да се плашите повредата е отстранена един грозен променлив кондензатор е прецаквал цялата система C242 изглежда като потенциометър махнахмего и на негово място сложихме 10nF  | .От 30pf na 10nf  |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 9:07 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | един грозен променлив кондензатор |
Всеки ден човек научава по нещо ново .Тия японци ,как ги мислят... _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
|