| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vsu_ Гост
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DITOR Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 26, 2004 19:06 Заглавие: |
|
|
| do VSU_ mojeli da mi dadesh Email [email protected] |
|
|
 |
Просто АЗ Гост
|
Пуснато на: Пон Сеп 27, 2004 19:58 Заглавие: Re: Схема |
|
|
| ivo13 написа: | | Колега схемата е върхът ама много е размазана и не се виждат всички елементи ако имаш няква друга я пусни. |
И по какво съдиш че е върха.Всяко импулсно захранване ще ти зареди кондензатор до тези приблизителни стойности.А разреждането
във това време може да стане по много начини  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 5:32 Заглавие: НЕК |
|
|
| Абре хора ,вие видяхте ли в тази схема какви IGBT модули са ползвани ,и колко пари струват? Ако е вярна ,разбирам защо тези устройства се продават скъпо! |
|
|
 |
hackbol Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 17:48 Заглавие: |
|
|
всичко е супер само дето няма ефект върху ш....я електромер
а бе момчета като казвате че работи на 100% поне пробваите я ,
че така само се излагаме )))
е га ти хакерите сме един електромер не можем да прецакаме
смях...смях.....смях........................... _________________ анархия..... |
|
|
 |
тъплисъм Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 18:04 Заглавие: нек |
|
|
| не мога да схвана ролята на релето което е вързано след компаратора и начина по който са вързани кондензаторите към фаза и нула. другите неща се преглъщат. |
|
|
 |
vsu_ Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 21:18 Заглавие: |
|
|
purvo shemata e samo silovata 4ast ostanaloto sum go iztril naro4no po moi saobrajenija ima i oshte edin komparator kojto sledi koga e stanalo 315V no tova e drug vapros ima i oshte edin koito puk sledi toka da ne e pove4e ot 50A HACKBOL nedej da davash mnenie bez da si go probval shtoto ne vjarvam da si napravil induktivnostite purvo a da ne govorim za upravlenieto na tranzistorite releto sluji purvona4alno da vklu40 rezistora ot 10 oma dokato se zaredjat condenzatorite zashtoto 2x4700uF shte ti stopi bushonite posle njama po4ti nikakva rolja i posledno shemata ne vrushta tokove vav mrejata na vseki period ima momenti kogato trjabva da zaredi kapacitetite otnovo do 365V razlikata ot okolo 50 V obratno naprejenie pri razrjad pravi impulsen tok kojto nasishta tokovata namotka na elektromera i saotvetno tja ve4e ne moje da sazdade v magnitoprovoda na el mera sila kojato da zavarti koleloto njama da stigam do teoriite kak raboti elmera ne se napuvajte da rasujdavate dali tova raboti ili ne a mislete kak da upravljavate mosta silovata 4ast raboti garantiram a i e tolkova jaka 4e moje da vi stopi elektromera no tja njama da izgori ajde zasega tova t mene  |
|
|
 |
тъплисъм Гост
|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2004 6:04 Заглавие: нек |
|
|
| къмVSU не, не съм тъп, а по скоро недовидял. Светна ми. С управлението ще се оправя.tenks |
|
|
 |
DITOR Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2004 13:29 Заглавие: plss |
|
|
|
|
|
 |
hackbol Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2004 17:33 Заглавие: |
|
|
относно това дали сам го пробвал
сечението на магнитопровода S=(50.L.Io.Io)/lb
S където сеченито в квадратни сантиметри
L индуктивността в хенри
Io протичащият ток в ампери
lb въздушната междина в милиметри
при L=(50*0.000020*250*250)/0.25=250кв.см.
w=(400.lb)/Io
така че вземаш ядро на електрожен разделяш го за двете индуктивности и му навиваш по една навивка
а относно транзисторите на мястото на твоите сам сложил успоредно по два IRFP 460 диодите са вградени в транз и не сам ги слагал
това е... и не става така че ако има някакъв пиниз то е в упражленито ама аз си импровизирам щото нямам твоито ))
очаквам продължение........... _________________ анархия..... |
|
|
 |
|