| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 12:58 Заглавие: |
|
|
На схемата, която си дал, са вързани + и - на греца накъсо. Или аз или ти сме кьорави.
Вземи я погледни по-обстойно. _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
index Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 13:00 Заглавие: |
|
|
| e kak ще са закасени + и - на греца погледни пак пич |
|
|
 |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 13:00 Заглавие: |
|
|
или най-добре намери един GSM и снимай та да се види.
Измери си напреженията и веднага ще проличи какво е. иначе гадаем на кьораво. _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
|
 |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 13:05 Заглавие: |
|
|
това какво е според вас? (виж attach-а) _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
|
 |
index Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 13:15 Заглавие: |
|
|
| хихи означавали че си далтонист ... проводника от трафа е закасен ан променливите на греца а + и - на правия са отделни единия е сас син а другия е с червен обзначен |
|
|
 |
TDA Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 15:08 Заглавие: |
|
|
aми какво да ви кажа пуснах го без кондензаторите бачкаше пак така оставих го да се мъчи после намаля още и стано доста доста слабо после го изключих и след няколко секунди като го включих не тръгна тоест голямо менте е смотаното стъпало... |
|
|
 |
sparky Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 15:15 Заглавие: |
|
|
хи-хи означава че някой не може да чертае схеми. защо тогава синия проводник е сгънат точно над плюса на греца - това по всички правила означава че е вързан там.
Ей така ли? Просто за разнообразие?
Като сте такива отворковци що питате тогава? Трябва ви известно количество книжки преди това ми се струва.
А дали съм далтонист не би трабвало да има значение. Схеми могат да се чертаят и с един цвят. Въпроса е как са начертани. В случая - неграмотно.
В предните постове го казах наколко пъти - Измерета напреженията, вижте в даташита дали всичко е в норма и веднага ще си проличи къде е проблема.
Ако не можете да го свършите си платете на някой, който може, щото явно не щете да се нучите, или не можете. Такъв е живота. _________________ Знам че нищо не знам, но някои и толкова не знаят. |
|
|
 |
TDA2040 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 31, 2006 20:36 Заглавие: |
|
|
ти на коя фирма кита си правил
не ще да е от стъпалото то има едни на пасат електроникс за 6.40 зглобени а само чипа е по скъп е колкото да са фалшиви варвят
оправи си захранването.Наи добре си намери двуполярен траф. Да стане както трябва. Как изкаш да работи без кондензатори вземи махни и греца току виж заработило перфектно на променливо
sparky ти писа какво трябва да направиш що не го направиш
или и с уред и с пдф не можеш си служи. |
|
|
 |
|