| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 13:39 Заглавие: Декоративни капачки |
|
|
| При монтирането на стандартен кас. в по новите коли(AUDI,WV...) от страни остава свободно място което ,за различните коли е различно като разстояние.Някой може ли да ме светне от къде мога да си поръчам въпросните капачки??? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 20:24 Заглавие: Re: Декоративни капачки |
|
|
| gmg_service написа: | | При монтирането на стандартен кас. в по новите коли(AUDI,WV...) от страни остава свободно място което ,за различните коли е различно като разстояние.Някой може ли да ме светне от къде мога да си поръчам въпросните капачки??? |
Такива наставки съм виждал в Испания - имаше за много марки коли, но струваха безбожно скъпо........ затова не купих нито един комплект. За испанците 20+ евро може и да неса много пари, но за клиентите ни са. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Май 30, 2006 22:48 Заглавие: ре |
|
|
Да колега,скъпички ще са,но всички по нови коли са тръгнали на там.Нямаме избор.В крайна сметка клиент с кола от 20 000-30 000 лв. би трябвало да може да си позволи цена 40-60 лв. Или да си слуша радио  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 13:39 Заглавие: |
|
|
За инфо. открих тези преходни капачки на доста добра цена 20-30лв.Ако някой се интересува на лични .Не за друго, а за да не ме обвинят в реклама  |
|
|
 |
|