| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
цено Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 17:32 Заглавие: схема на паралелен кабел м\у 2 компа |
|
|
здравеите--търся тази схема че имам 2 кабела от принтери и искам да си вържа писитата с тях но не знам 1 към 1 ли да са както сега са или да са кроснати а и какъв протокол да ползват ??? еср+ерр или дуг  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
|
|
 |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 20:06 Заглавие: |
|
|
защо не ползваш лан връзка? _________________ Всичко е ток и жици. |
|
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 20:23 Заглавие: |
|
|
Благодаря After_Dark  _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |
цено Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 21:55 Заглавие: мерси много |
|
|
| nafo написа: | | защо не ползваш лан връзка? | ми вградената лан карта дава грешка 678 при връзка с провайдера а ок е инсталирана и сложих писиай карта а слотовете са 3 като първия е закрит от видеото и не става с 2 ланки......... а и да настроиш по тях мрежа е кошмарно тудно  |
|
|
 |
цено Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 10:17 Заглавие: какъв режим е спп-2посочен или еср+ерр?? |
|
|
| цено написа: | | nafo написа: | | защо не ползваш лан връзка? | ми вградената лан карта дава грешка 678 при връзка с провайдера а ок е инсталирана и сложих писиай карта а слотовете са 3 като първия е закрит от видеото и не става с 2 ланки......... а и да настроиш по тях мрежа е кошмарно тудно  | здравеите пак--ядовете продължават--компакът ми в биосът има ерр+еср 2посочен и изход режими за паралелен порт и не знам кои отговара на спп режима --тоа първо а пък хоста като му дам спп режим после в настроиките за директна връзка ми дава само ком порта а в биоса дма се изключва--ако можете помогнете моля  |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 21:33 Заглавие: |
|
|
Не се занимавай изобщо с тоя паралелен порт. Ако смяташ, че настроиката на връзка по LAN е кошмарно, то по LPT ще ти се стъжни живота, най-малкото с чакане  _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
аз Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 12:22 Заглавие: спп режим в биос какъв е 2 посочен или изход на лпт порта?? |
|
|
| cvetomirconev написа: | Не се занимавай изобщо с тоя паралелен порт. Ако смяташ, че настроиката на връзка по LAN е кошмарно, то по LPT ще ти се стъжни живота, най-малкото с чакане  | помогнете де ааааа!  |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 16:40 Заглавие: |
|
|
пробвай под дос
под вин и при мен не стана ама с дос-а е 6 ама да е хубаф дос-а 6.22 или 7.х |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 0:40 Заглавие: |
|
|
Не очаквай скорост над 50КБ/с през тея портове... По-добре викни екипа по поддръжка и им кажи да ти оправят връзката... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
|