| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Lisi4oka Нов потребител

Регистриран на: 31 Окт 2005 Мнения: 21 Местожителство: София-Овча Купел
|
Пуснато на: Чет Юни 01, 2006 14:58 Заглавие: Продавам автокасетофон Blaupunkt Frankfurt RCM 104 |
|
|
http://store3.data.bg/lisichoka/HPIM2477.JPG
Перфектен!
Цена 60 лева.
ГСМ: 0898-540-420
За София.
Намалявай си картинките ако искаш да се виждат  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Palev Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 9:10 Заглавие: |
|
|
за тези пари хората продават CD със mp3. Ако ти дадат 20 лева -целуваи ръка и го даваи. Изглежда бая вехт-като модел отпреди 10-12 години, _________________ щом мога да объркам нещо,то непременно ще го направя |
|
|
 |
Pavlik Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 10:16 Заглавие: |
|
|
Palev та какво mp3 ште вземеш за тия пати каде няма тунер и не лови хоризонт до предавателя и свири като леген ???????
Блаупункста си е на години ама свири  _________________ Колкото повече майстори толкова повече работа
Павлик |
|
|
 |
Palev Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 11:11 Заглавие: |
|
|
отвори вестник позванете и наблюдаваи обявите излизат доста сгодни неща. Говорим за маркови апаратури-никои не говори за ментета тип SONASHI ИЛИ SPEED.А да не забравя-научи азбуката защото само в някои македонски форуми може би пишат с краката като тебе.Прочети правилата на форума и тогава коментираи- там пише за КИРИЛИЦА а не МАКЕДОНИЦА _________________ щом мога да объркам нещо,то непременно ще го направя |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 11:30 Заглавие: |
|
|
[quote МАКЕДОНИЦА[/quote]
Това е перничаница |
|
|
 |
Palev Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 11:33 Заглавие: |
|
|
ПРАВИЛНО- не исках да го обидя- просто да бъда по-дипломатичен ама някои хора тази дума не я разбират _________________ щом мога да объркам нещо,то непременно ще го направя |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 02, 2006 19:24 Заглавие: |
|
|
сега немога да разбера тебе какво те грее аз колко го прадовам???толкова съм решил и за толкоз го давам!за 20 лева продадох 2 SC202 но мисля че този модел е доста по-читав и цената си заслужава.а за 60 лева незнам просто какво цд ще си вземеш.аз търсих, търсих нещо до 100 и попадах само на разни щайги дето прескачаха и през най-малката неравност на пътя.
Нова цена 50 лева. |
|
|
 |
Palev Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 03, 2006 10:54 Заглавие: |
|
|
то и туи дето продаваш наи вероятно ще работи докато го монтираш в колата.Пожелават ти късмет-все някои ще се намери да се нареди _________________ щом мога да объркам нещо,то непременно ще го направя |
|
|
 |
Чичка Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 22:19 Заглавие: |
|
|
| Аз имам интерес - още ли се продава? |
|