| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 04, 2006 15:19 Заглавие: Nokia 8310 |
|
|
Здравейте! Телефонът ми понякога (макар и мнооого рядко - досега 5-6 пъти за 8-9 месеца) ме пита без причина за времето (час, дата). Два пъти дори не ми включи reminder-а навреме. Защо става този бъг? _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 04, 2006 16:48 Заглавие: |
|
|
| ама самият телефон се рестартира и те пита за часа ли? |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 04, 2006 22:38 Заглавие: Re: Nokia 8310 |
|
|
| lio Kler написа: | | Здравейте! Телефонът ми понякога (макар и мнооого рядко - досега 5-6 пъти за 8-9 месеца) ме пита без причина за времето (час, дата). Два пъти дори не ми включи reminder-а навреме. Защо става този бъг? |
има миниатюрна батерийка вътре най вероятно ,може да не контактува добре |
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 18:44 Заглавие: |
|
|
Еми да, ама тя, до колкото знам, служи когато я няма основната батерия. Пък аз не я вадя. Телефонът не се рестартира, просто като го включих сутринта ме попита... Между другото, вие спирате ли си телефоните нощем? Дали има смисъл (освен ако не сте на Мтел - тогава има смисъл, защото ви уведомява за презаредена прима с 1 лев в 4h AM)  _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 23:07 Заглавие: |
|
|
| lio Kler написа: | Еми да, ама тя, до колкото знам, служи когато я няма основната батерия. Пък аз не я вадя. Телефонът не се рестартира, просто като го включих сутринта ме попита... Между другото, вие спирате ли си телефоните нощем? Дали има смисъл (освен ако не сте на Мтел - тогава има смисъл, защото ви уведомява за презаредена прима с 1 лев в 4h AM)  |
Е аз казах-може да не контактува добре, така че това си остава като вариант)) Пък и поостаря като модел 8310
телефона не го спирам никога, мтел ги смених с вивател и съм много доволен |
|
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 9:38 Заглавие: |
|
|
| може да има проблем със софтуера |
|