Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

sony ericsson k750i

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
гост
Гост

МнениеПуснато на: Пон Юни 05, 2006 22:22    Заглавие: sony ericsson k750i Отговорете с цитат

Здравейте!Имам проблем с моя GSM,модела му е sony ericsson k750i.смених си дисплея и след това като го пусна ми се появява бял екран.
Върнете се в началото
guitman
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Юни 06, 2006 7:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Върни си стария дисплей Wink
cdi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Трявна

МнениеПуснато на: Вто Юни 06, 2006 12:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Остава да кажеш откъде си го купил и на каква цена
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
гост
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юни 06, 2006 16:40    Заглавие: Отговорете с цитат

guitman написа:
Върни си стария дисплей Wink

Ne moga da si varna staria displei za6toto e s4upen
Върнете се в началото
Pepi Petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Vidin

МнениеПуснато на: Вто Юни 06, 2006 18:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Провери внимателно как си го монтирал явно там ти е проблема,при положение че старият е счупен може да е прекьснала някоя врьзка до конектора на дисплея.Има и други причини да свети в бяло,незнам как си го намерил но не е ефтин за да си правиш експерименти обьрни се кьм сервиз да ти го сменят,при положение че си имаш дисплеи няма да е скьпо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ivailosp
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 08, 2006 14:46    Заглавие: Отговорете с цитат

к750 - счупено LCD - телефона се запалва и се проверява дали някъде се появява частична картина, след това се отваря телефона и се проверява дали телефона е мокрен и дали платката е крива. слага се новият LCD - той тръгва - телефона се тества дали има микровон, слушалка, камера Wink
ако LCD-то свети в бяло, но счупеното е показало някаква картина, новото се връща от мястото където е купено. ако счупеното нищо не му се вижда и не може да се прецени дали новото има проблем се намира начин да се тества
п.с ако платката е крива може да има проблем с телефона, същото важи и за конектора - ако е отварян в домашни условия може да са изкъртени елементи на платката. при монтирането на новто LCD то може да пукнато леко
ми с това мисля, че изчерпих темата
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
гост
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юни 08, 2006 15:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Ivailosp написа:
к750 - счупено LCD - телефона се запалва и се проверява дали някъде се появява частична картина, след това се отваря телефона и се проверява дали телефона е мокрен и дали платката е крива. слага се новият LCD - той тръгва - телефона се тества дали има микровон, слушалка, камера Wink
ако LCD-то свети в бяло, но счупеното е показало някаква картина, новото се връща от мястото където е купено. ако счупеното нищо не му се вижда и не може да се прецени дали новото има проблем се намира начин да се тества
п.с ако платката е крива може да има проблем с телефона, същото важи и за конектора - ако е отварян в домашни условия може да са изкъртени елементи на платката. при монтирането на новто LCD то може да пукнато леко
ми с това мисля, че изчерпих темата

Благодария!!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети