|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2006 16:55 Заглавие: |
|
|
Има една поговорка:
Който СЕ ПРАВИ, ЧЕ работи - ДА СИ мисли, че яде. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
makom Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2006 16:58 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Разбира се, че в сервиза! Аз ако съм можел да решавам такъв род проблеми не бих търсил вашето съдействие. Обърнах се към всички, защото истината за решението е някъде сред вас. Лично аз винаги помагам на когото мога, стига да ми е в компетенцията. В повечето случай по-принцип проблемите съществува, но не явно като по каталог на повреда която е общоприета за такава.
Благодаря все пак! За съжаление, както винаги на края човек остава сам с повредата... |
Помагаме с каквото можем,но в случая ТВ-то е гаранционен и думата има сервиза който ги поддържа ! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2006 16:59 Заглавие: |
|
|
Така е - Така, че ще ви пиша пак след сервиза.
Поздрави на всички!!! |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 9:43 Заглавие: |
|
|
За сведение на колегата,заплатите в сервизите се ИЗРАБОТВАТ ,а не се дават. _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 9:54 Заглавие: |
|
|
| Кво се занимавате с тоя.Я да се концентрираме върху техническите въпроси. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 10:42 Заглавие: |
|
|
| Да бе к'во се занимавам с мен си, я да ида да му ударя по едно питие за отскок на деня! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|