| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2006 18:41 Заглавие: Прожекционен телевизор |
|
|
| Нарочно написах заглавието така, защото като се поинтересувах дали има нещо в архива, така го търсих. Не е интересна марката, те са еднакви в областа която ме интересува. 43инча самсунг. Проблем в сходимоста, след смяна на STK392-010 , нещата се нормализираха, но след 20мин. пак се развали. Интеграла не е менте, взех си го от К&К в кутийка и т. н. Направи ми впечатление, че загрява повече от другия, след смяната. Сложих STK392-040 , който е за по голям ток. На осцилоскопа показва че всичко е нормално. Няма и кондезатори много за които да се захвана. Не е проблем, новия интеграл, ама и той ако работи малко време? Моля, споделете мнения по въпроса, докато ми пристигне следващата интеграла. Ако някой може да помага, ще кача и снимки, точно как се държи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 8:04 Заглавие: |
|
|
| Проблема само с едната пушка ли е или с трите? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 8:09 Заглавие: |
|
|
| Виждам изкривявания на синия цвят когато го пусна автоматично да фокусира, а ми загрява и смених този интеграл който не участва за него. Странно? Я да напиша за всеки случай - SAMSUNG шаси J54A |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 10:18 Заглавие: |
|
|
| Защо мислиш , че като си го купил от К&К не е фалшиво?Там частите ги доставя Владо.За външни хора се продават съмнителните , а за вътрешна употреба са истинските. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 10:59 Заглавие: |
|
|
| Ами аз трябва да се водя към вътрешните, най малко Владо ми е приятел. Техен представител съм за Дупница.Ама всичко се случва. |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 11:06 Заглавие: |
|
|
| Няма ли отделен ръчен фокус за всеки цвят? |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 11:21 Заглавие: |
|
|
| Нете ли притеснява факта и сам каза че новата интеграла загрявала повече от старата. Нали точно това е един от критериите за качеството на полупроводника. След като си има необходимите нива и напрежение а интегралата си грее и дава фира то няма друго освен загуба на време и вътрешно заблуждение. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 12:03 Заглавие: |
|
|
| В петък ще ми донесът нов интеграл, и ще проверявам как грее докато работи. Пък после ще докладвам какво се е получило. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 12:13 Заглавие: |
|
|
| Нов от същото място май ще е като стария.Много ядове брах с тези STK - та.В момента имам към 6-7бр..Само купените от две места работеха, но сегашните партиди и там може да са ментета. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 12:14 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Нов от същото място май ще е като стария.Много ядове брах с тези STK - та.В момента имам към 6-7бр..Само купените от две места работеха, но сегашните партиди и там може да са ментета. |
Не, от друго място ще е! |
|
|
 |
|