| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 11:47 Заглавие: Re: по темата |
|
|
| hapy_boy_21 написа: | | .Препоръчвам ти стапала ЕМС 1511 (2 броя), УМ200/240 ВСС (2 броя) и УМ100/240 ВС (4 броя). |
Да точно такива стъпала се използвани и досега.БТК предостави тази услуга на общините респективно кметствата и всеки кмет си търси човек да подържа тази мрежа по селата.Не трябва никакъв лиценз според мен защото се транслира "Хоризонт".Между другото БТК предоставя БЕЗВЪЗМЕЗДНО мрежата и съоръженията тоест трябва да имаш и усилвателите но май трябва да се преместят от помещенията на БТК в кметството.Абе бъркотия до шия.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 20:47 Заглавие: |
|
|
| И една схемичка за тях и цена няма да имате |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Юни 05, 2006 20:54 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | И една схемичка за тях и цена няма да имате |
Бе мога да снимам схема на ЕМС ама надявам се не за нея питаш. Иначе за свързването не мисля че е ноебходима някаква схема. |
|
|
 |
IvanG Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 07, 2006 20:30 Заглавие: |
|
|
| Относно ЕМС май имам схема някаде, но трябва да я потарся.Иначе от ЕМС 1511 сам много доволен , замервах го и излезе 160 W на канал . |
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
|
|
 |
тодоркк Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 20:43 Заглавие: |
|
|
EI AZ MAI MNOGO SUM ZAKASNQL ZA TAZI TEMA, NO POZNAVAM DOSTA DOBRE BOLKITE NA TEZI STAPALA VPRO4EM IMAM OPISANIETO I SHEMITE NA SMOMENATITE USILVATELI TE SA BILI GRADIVNI ZA RADIOTRANSLACIONNITE UREDBI........ EH GODINI GODINIIIIII. AKO VSE O6TE VI TRQBVAT SIGNALIZAIRAITE
Модерирано от RC
Вярно е че си позакъснял, но следващия път като решиш да повдигаш стари теми поне го прави на кирилица и си провери CapsLock-a!
Писането само с главни букви се възприема по друг начин (не особенно уважителен към останалите)! |
|
|
 |
|