| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 14:11 Заглавие: TDA8366H търся спешно |
|
|
Колеги, трябва ми спешно тази интеграла. Дайте инфо откаде може да се поръча и на каква цена съответно. Аз проверих на някой места но нямат в наличност. Интегралата е в QFP64 корпус
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zxcr Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 20:53 Заглавие: |
|
|
cdi, добре!Пиши обаче какво е това (видео процесор ли) ,къде се среща(нов -стар апарат) ....иначе всеки пуска търсачка(не може да е база данни).....и със сигурност се сещаш какво имам в предвид Може пък някой да има нещо някъде и да свърши работа Пак е решение на проблема. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 22:28 Заглавие: |
|
|
Видео, синхро, междина и тн....... - TV Sony шаси BE-3B
Предполагам че хора занимаващи се с ремонт на ТВ не им е неободимо да им се обеснява тази интеграла но както и да е. Интегралата е спряла да подава H импулса на 57 краче и поради това ТХО не се запуска и ТВ минава в st-by. Код за грешка от светодиода не се подава. Проверих в някой по известни доставчици на елрктронни компоненти но се оказа че нямат в наличнот и затова търся помощ от колеги. |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 28, 2004 23:13 Заглавие: |
|
|
| Тази е чиста, на мен ми трябва задължително с "Н" - TDA8366H |
|
|
 |
plm Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2004 13:33 Заглавие: |
|
|
Изглежда типична причина за този дефект е пробив в диода на изхода. Ако не се намира нова (и след като и така и така ще я сменяш) може би, би могъл да я въстановиш. Методиката беше описана някъде в *Монитор.ру* применително към 8362. Шансовете с метод-1 (прогаряне) може би не са големи, но пък какво губиш.Успех
Последната промяна е направена от plm на Сря Сеп 29, 2004 13:55; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2004 13:52 Заглавие: |
|
|
Ще проверя подробно за интегралата в "Монитор-а" а метода с прогарянето го пробвах но никакъв ефект.  |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 12:38 Заглавие: |
|
|
| Интегралата намерих на 64лв. сложих и ТВ си тръгна. Благодаря за отзивчивоста на всички - закривам темата. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2004 22:34 Заглавие: |
|
|
Дълбоко се съмнявам , че е била дефектирала ТДА 8366. Със сигурност ти прекъсва тунера, който е испански с жълта лепенка отгоре. При включване на Тв процесора се обръща към видеопроцесора, тунера и други. След като не му отговорят той отказва запуск. Имал съм няколко случая на Сони . Имал съм и случай на дефектна ТДА 8366 , но това е било след буря.
Чергаров
Пазарджик
0888941590 |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|