|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 08, 2006 15:50 Заглавие: НЧУ - литература? |
|
|
| Здравейте, искам да попитам знае ли някай хубава книга/книги с методики за проектиранане на НЧУ - изчисляване на предусилвателно стъпало, драйверно, крайно, защита и др. Може и английска литература. Знам че има готови ИС на усилватели, мен обаче ме интересува цялостното проектиране. Ако знаете нещо пишете. Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
LZ2AAB Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 08, 2006 16:08 Заглавие: |
|
|
Има една старичка българска книжка,казва се Мощни нискочестотни усилватели.Беше с едни цветни кръгове на корицата,там има най-различни схеми и пример за конструиране на НЧУ.Успех  _________________ Да си най-добър в това което правиш, значи да правиш всичко оптимално!!! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 08, 2006 16:18 Заглавие: |
|
|
Ако не те мързи разходи се до библиотеката на МЕИ /ако съществува още/ и там има едно ръководство на Лишков за изчисляване на н.ч. усилватели,мисля че ще ти свърши работа.Аз по него съм съм си правил дипломната работа.Боже колко отдавна беше.  |
|
|
 |
Z*E*W*A Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 08, 2006 17:48 Заглавие: |
|
|
| ха тази книга я имам,тя е само със ТРАНЗИСТОРИ. Тя е написана от Инж.Александър Я. Савов |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|