| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 15:49 Заглавие: Санг картината със звездички по екрана... |
|
|
Снощи само една гръмотевица падна ама ашколсум Заринаха ме пак то къде зор се управям иначе Почнах от Санга че има картина хубава но целия екран е със звездички . Захранването не е мръднало здраво е нищо че е прескочила искра и е овъглила мястото около изводите на мрежовия ключ. Смених тунера пак е така . Смених електролита 100мкф на захранаването и тоя след греца но няма ефект. Масите са запоени от кинескопа към тунера и шасито.С въртене на потенциометъра на ускоряващото няма промяна. Очаквам съвети. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 16:04 Заглавие: |
|
|
На ход е пробата по ниска честота през "скарт"  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 16:16 Заглавие: |
|
|
| Това кое шаси е,с NN5198k ли е . |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 16:23 Заглавие: |
|
|
| Ако е това шаси дето си мисля, хич не си играй, те са си така от завода. Но се забелязва повече на метров обхват, при по слаб сигнал. Излъчва от самия интеграл, даже при свален транзистор на захранването, ако има наблизо тв. със стайна антена се виждат смущенията които излъчва. Аз един чисто нов, който хората го гледат на стайна антена ,го преправих с блокче за да работи като хората! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 17:01 Заглавие: |
|
|
Да с NN5198k е. Повредата е от снощтния гръм. По ниска като му подам сигнал е добре. Лоши са сега всички в първи обхват и 5-6 от трети обвхват в началото. Другите са добри. Понеже го гледат на село само на трите програми а те като ги избрах на антена са добре то повече няма да го ръчкам . Рече ли някога да гледа кабелна тогава ще го търся дефекта. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 17:02 Заглавие: санг nr1489m |
|
|
| Коцев имах същият проблем и така го върнах на човека . |
|
|
 |
tocho Опитен потребител

Регистриран на: 11 Юли 2005 Мнения: 328 Местожителство: Varna 0888 950800
|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 20:44 Заглавие: |
|
|
Да не би да е мръднало АРУто.  _________________ Баш-Майстора умря, но шапката остана.
Стойко Димитров |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 21:06 Заглавие: тел |
|
|
| може но нямах оргинално дистанционно |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 09, 2006 23:37 Заглавие: |
|
|
Като опит мога да споделя това:
Правих един ВеликоТърново. Образа му на някои програми беше лош и на добре настроена външна антена. Мислех, че проблема е в тунера, но се оказа декодера. Като смених модула с друг почна да изкарва много добър образ. |
|
|
 |
venelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 10, 2006 8:27 Заглавие: |
|
|
mitachi:
Ако е това шаси дето си мисля, хич не си играй, те са си така от завода. Но се забелязва повече на метров обхват, при по слаб сигнал. Излъчва от самия интеграл, даже при свален транзистор на захранването, ако има наблизо тв. със стайна антена се виждат смущенията които излъчва. Аз един чисто нов, който хората го гледат на стайна антена ,го преправих с блокче за да работи като хората!
интересно пък аз досега си мислих че излъчва трафа.има philips със същия интеграл в захранването но тоя ефект го няма, да не би номера да е в топологията на платката |
|
|
 |
|