|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 22, 2004 9:17 Заглавие: |
|
|
Благодаря Ви колеги! Започвам да даунлоадвам и да гледам схемите, дано някоя да свърши работа  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
MikoBG Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 16:06 Заглавие: |
|
|
Pamporov, ако си намерил схема, моля помагай!
Имам същия и не мога да се оправя!
Произведен е в Унгария с код 17C2321N/00Z.
На лицето има само Philips 107S.
Вертикалнaтa е с TDA4861, процесора е K8V3191 и на шасито има голями цифри 3900.2 /??/.
Предварително благодаря.  |
|
|
 |
MikoBG Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 24, 2004 1:44 Заглавие: |
|
|
Никой ли няма поне някаква сламка за тоя монитор. Убих се да търся по нета и нищо! Само туй дет го има и тук: схемата на шаси СМ2300, и на две-три места малко инфо за смяна на туй онуй. Ама то не върши работа. Хубаво е мониторчето и не ми се нрави да го разпарчетосвам. Моля помогнете.  |
|
|
 |
MikoBG Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2004 17:33 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2004 20:44 Заглавие: |
|
|
Колега, извинявай, ама аз не си спомням вече какво вечерях снощи , а ти ме питаш за монитор който съм ремонтирал преди 6 месеца, съжалявам брат, нямам спомен за този монитор, май и схемата не можах да намеря. Всъщност какъв му е проблема, може би ще ти помогнем със съвет. Пиши какво не иска да му работи. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|