| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
soundMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 11, 2006 18:44 Заглавие: LG DVX-9900 проблем с възпроизвеждането.... |
|
|
Здравейте! Закупих въпросния плеър преди 3 седмици,но го пуснах едва на 4-5 ден.Установих,че след едночасова работа с матрични DVD дискове ( с DivX не го мъча )започва да накъсва възпроизвеждането си докато не спре окончателно (ако бъде върнат отначало или бъде поставен друг диск пак накъсва или не иска да тръгне ).Понеже е закупен от голяма търговска верига го занесох в сервиза поддържащ тази техника.Върнаха го с дума,че е подменена цялата оптична система и механика.Дааа... но като се прибрах проблема отново бе наличен.Та молбата ми е дали бихте дали някакви насоки за размисъл или да го връщам пак в сервиза.Имам съмнения за проблемен мотор на шпиндела - явно загрява и ми се струва,че мени звука си. "soundMAN" не е "videoMAN", но все пак... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юни 11, 2006 20:22 Заглавие: |
|
|
карай го пак в сервиза-да си оправят бякията.Щом е гаранционно-използвай гаранцията си до дупка _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
dimitar_cher Опитен потребител

|
|
|
 |
soundMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 9:12 Заглавие: LG DVX-9900.... |
|
|
| В сервиза е.А темата в www.setcom.bg я следя от самото начало - плеъра е с оригинален софтуер, "непипан". |
|
|
 |
|