|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kernel_daemon Гост
|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 8:55 Заглавие: TOSHIBA SD340E - проблем. можеби на сервиз? |
|
|
Здравейте колеги,
един приятел има горепосочения DVD плеър - TOSHIBA SD340E и почна да прави проблем. Аудио изхода - стереото от чинчовете вади някакъв гъгнещ звук и при това много тихо. Налага се да се усили на макс за да се чува звука и тогава прави някакви изкривявания.
Някой може ли да помогне с решение или трябва да се носи на сервиз плеъра.
Ако е за сервиз ще съм ви благодарен ако ми препоръчате някой наистина добър сервиз във Варна, където ще го оправят бързо и качествено.
Благодаря  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 9:52 Заглавие: Re: TOSHIBA SD340E - проблем. можеби на сервиз? |
|
|
| kernel_daemon написа: | Здравейте колеги,
един приятел има горепосочения DVD плеър - TOSHIBA SD340E и почна да прави проблем. Аудио изхода - стереото от чинчовете вади някакъв гъгнещ звук и при това много тихо. Налага се да се усили на макс за да се чува звука и тогава прави някакви изкривявания.
Някой може ли да помогне с решение или трябва да се носи на сервиз плеъра.
Ако е за сервиз ще съм ви благодарен ако ми препоръчате някой наистина добър сервиз във Варна, където ще го оправят бързо и качествено.
Благодаря  | Макс Сервиз ул Братя Миладинови 110 тел 052/650660 и 650770 Успех |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|