Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАШИТЕ И РУСКИТЕ ФОРУМИ
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
интермаш
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 7:49    Заглавие: За нашия форум Отговорете с цитат

Съвсем скоро качих схемата на един Самсунг за проба - два часа съм се мотал. Ха от тука, ха тука...Особено шашващо е когато ползуваш търсачката...майка ти жална, докато разбереш кое каво е и това ли е което си поръчал. Sad
Файлообменника трябва да се систематизира и да бъде модернизиран. Иначе и да теглиш и да качваш си е чиста мъка.
По лесно е да си дръпнеш от братята, въпреки, че страниците им се отварят кошмарно бавно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 8:22    Заглавие: Re: За нашия форум Отговорете с цитат

интермаш написа:
.... Ха от тука, ха тука...Особено шашващо е когато ползуваш търсачката...майка ти жална, докато разбереш кое каво е и това ли е което си поръчал. Sad
...По лесно е да си дръпнеш от братята, въпреки, че страниците им се отварят кошмарно бавно.

Незнанието или неумението за работа с нещо, едва ли е достатъчно основание за правене на подобни изводи и препоръки.
За кои "братя" става дума, че то форуми там бол, и се отварят по различен начин кой по-бързо, кой не толкова.
А и за това причината може да бъде " в твоя телевизор" понякога.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 9:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък считам, че форумът си е много добър.Не считам ,че в един руски форум освен сухата информация можеш да си кажеш неща които те вълнуват човешки или проблеми които вълнуват само нас Българите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
интермаш
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 9:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Братя наричам всички славянски държави - Русия, Беларус, Полша, Чехия, Словакия, Сърбия, Украйна.
А моя телевизор, вярно е, че има дефекти, но все пак се "гледа" и с тях.
А за файлообменника - той сега е като заключен сейф - не знаеш какво има вътре. Има ли го това което търсиш, няма ли го-не знаеш.Главната трудност в е, че трябва винаги да започваш с търсачката и ето къде става губенето на време.
Ще дам само един от мноогото примери за почти идеален файлообменник:
http://monitor.net.ru/forum/lg-service-manual-27.html
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 10:17    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.eserviceinfo.com/browse.php
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 11:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Пак ли? Казвам на този, който ще ми каже и на този, който ще се научи. Да отварям очите на куцо и сакато, което не знае откъде върви тока, закон на Ом и си мисли че съм "колега" само защото и двамата имаме компютри няма да стане. Ровенето в изделията от неспециалисти и неподготвени е опасно за джоба и за живота.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Tanyo
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 12:08    Заглавие: Мнение на един ...'дето си няма компютър Отговорете с цитат

Филипов написа:
Пак ли? Казвам на този, който ще ми каже и на този, който ще се научи. Да отварям очите на куцо и сакато, което не знае откъде върви тока, закон на Ом и си мисли че съм "колега" само защото и двамата имаме компютри няма да стане. Ровенето в изделията от неспециалисти и неподготвени е опасно за джоба и за живота.

Не съм съгласен с това по-горе. Който си мисли, че е много велик и е върха на сладоледа, и че само той знае всичко и решава като бог кой има право да знае и кой не - е просто смешно. Според мен няма нищо лошо в това да помогнеш(ако можеш!) на някой който се нуждае от съвет - нали за това са форумите. Интернет е за всички и за всеки.
....Иначе да слагат една такса и да го направят платен. Като тия с GSM-форумите.
Върнете се в началото
quad
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna/Targovishte

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 12:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Не разбирам какъв е проблема с файлообменника, търсачката си работи добре, структурирането също става.
Тук таме се срещат неща, които се повтарят, но са с различни имена. Явно които е качвал пдф-ите не е погледнал какво има в наличност. За пример в това отношение е раздела за лаптопи на ИБМ, понеже си взех такава машинка и реших да сваля цялата налична информация за моделите и се оказа че има повтарящи се неща. Това разбира се не е проблем, но заема място на сървара и си прави трафик при сваляне Smile
Относно скриването на информация...всичко си е до човека, ако не иска не можеш да го накараш да помогне. Повечето влизат тук, само за да търсят информация, не са много тези, които губят от личното си време за да помогнат на колеги...а иначе оправдания има много. Някой се отказват да пишат, когато в тема която са писали стане боза или когато някой започне с коментари относно качествата на постващия. Бих казал, че проблемите са именно там, а не че форума е лош. Аз съм научил доста полезна информация оттук, а се надявам и да съм помогнал на някой. Ако всеки си сложи лична статисика прочел/написал 10:1, и гледате да я държите, мисля че форума ще стане по-полезен.
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 17:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Момчета форума си е много добър и не бива да се пипа. А това че някой като мен примерно не могат да боравят с него си е за негова сметка. Искам да кажа в смисъл да търси нещо и не знае как да го намери. Това и за самия мен си е проблем но това не значи че форума не струва. Колкото за информация аз лично не виждам да е отказана на някого стига да я е поискал както трябва. Защото ако така лесно се поправяха телевизори то щяхме да ходим по домовете да ги правим.Така че нашия форум с нищо по лошо не се различава от руския Монитор.Аз всяка вечер го преглеждам и него.
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 13, 2006 17:46    Заглавие: Отговорете с цитат

интермаш написа:
Братя наричам всички славянски държави - Русия, Беларус, Полша, Чехия, Словакия, Сърбия, Украйна.
А моя телевизор, вярно е, че има дефекти, но все пак се "гледа" и с тях.
А за файлообменника - той сега е като заключен сейф - не знаеш какво има вътре. Има ли го това което търсиш, няма ли го-не знаеш.Главната трудност в е, че трябва винаги да започваш с търсачката и ето къде става губенето на време.
Ще дам само един от мноогото примери за почти идеален файлообменник:
http://monitor.net.ru/forum/lg-service-manual-27.html
Абсолютно правилно трябва много да се работи за да се достигне нивото му.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 2 от 4

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети