| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 8:20 Заглавие: |
|
|
Това | Цитат: | | на 5кр на паметта SDA имам 1.3в | еднозначно говори за проблем по шината. Откачи паметта и провери отново линията SDA. Ако се оправи - значи е дала фира, ако не търси по-нататък по другите навързани на шината. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 8:29 Заглавие: |
|
|
| Откачи sda и scl на стереодекодера мисля че беше МС44131 , често се повреждат ,като закъсяват шините. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 8:32 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | На 11краче имам 12в |
При превключване на AV и TV Това състояние мени ли се ?
Имал съм 3 случая с Grundig / за съжаление не помня кои шасита са/ след гръм или избиване на високото от каскадата , при които телевизора се държи по същия начин.Хем стои в AV няма звук , картина хем се управлява . Не пречи да провериш. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 9:04 Заглавие: |
|
|
| Колеги дължа едно голямо извенение към всички ви. Проблема се оказа че като съм слагал цокъл на паметта съм го обърнал и слагайки памет то аз всъщност я слагам обратно и затова ми падало напрежението на SDA.Сега като сложих както трябва всико е наред но действително неговата памет била дефектна защото се държи по същия начин като я сложих сега на цокъла.И сега RC ми отвори очите като каза къде е проблема. Още веднаж благодаря на всички .КОЦЕВ |
|
|
 |
|