| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobsan1990 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 16:02 Заглавие: RQ:Програма за подкарване на mp3 на Сименс S55? |
|
|
Ако сам объркал раздела моля да ме извините защото не пиша много често тука повечето чета
трябва ми някава програма за тази цел ако вообще има де нз
или ако не е програма то поне някакъв начин да стане ако може
10х предварително  _________________ Закон на Мърфи:Колкото и да го тръскаш последната капка винаги е в гащите |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 18:22 Заглавие: |
|
|
Няма такава програма а и процесора на този телефон е слабичък. Някъде в нета бях видял да се продава mp3 за S55 и M55, който се включва като външно устройство. и чете mp3-ката от телефона. Лошото е че flash-а на този телефон е само 2MB, все пак има програма с която се отключват още 2MB за explorer-а, но след тази операция телефона става бъгав. _________________ home studio |
|
|
 |
bobsan1990 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 18:11 Заглавие: |
|
|
| guitman написа: | | Няма такава програма а и процесора на този телефон е слабичък. Някъде в нета бях видял да се продава mp3 за S55 и M55, който се включва като външно устройство. и чете mp3-ката от телефона. Лошото е че flash-а на този телефон е само 2MB, все пак има програма с която се отключват още 2MB за explorer-а, но след тази операция телефона става бъгав. |
мерси много за инфото
а искам да те попитам може ли да се слага допалнителна памет демек флаш или да се усилва процесора и ако може как става и от каде мога да си намеря флаш ако има
10х предварително _________________ Закон на Мърфи:Колкото и да го тръскаш последната капка винаги е в гащите |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 18:40 Заглавие: |
|
|
Не може!  _________________ home studio |
|