|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 17:52 Заглавие: |
|
|
old4, един въпрос:
От колко време го четеш, следиш? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 18:07 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | old4, един въпрос:
От колко време го четеш, следиш? | Ако става дума за Monitor.От като се влизаше свобидно без малкия тест който е вмомента отговора ми задоволитилен ли е? А за този форум ESHOP.BG съм писал ДА ХАРЕСВА МИ само че има 1но малко по малко забележки в стил занеси го на майстор,раздуване на теми от който няма смисъл и толериране на определени хора но като цяло е добър.
Последната промяна е направена от old4 на Вто Юни 13, 2006 18:37; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 18:24 Заглавие: |
|
|
old4, не знам защо така подскачаш?
| Цитат: | | отговора ми задоволитилен ли е? |
В предния си пост си цитирал именно него и за това по съвсем нормален начин те попитах.
А го направих, защото преди около година (може би, мога да бъда и по-точен ако трябва), точно в този форум се разиграха доста грозни сцени (при което се разцепи на два), та ми беше интересно дали си бил свидетел на това.
Моето лично мнение е, че оттогава въпросния форум доста позагуби от качествата си (както и огледалния му образ) въпреки, че голяма част от участниците (ерудираните) участват и в двата.
Това е мое лично мнение с което не ангажирам никой.
Виждам, че си добавил още нещо в поста си.
Та по въпроса за | Цитат: | | занеси го на майстор | този (в който пишем) форум мисля, че е доста толерантен (даже бих казал прекалено) и то не защото и хората от сервизния бранш имат деца (аз не съм от него), а по-скоро защото определени дейности (и препоръки) при демонстрация на пълно неразбиране за какво става дума могат да бъдат доста опасни в съвсем прекия смисъл на тази дума.
Между другото, да си обърнал внимание в МОНИТОР-а при неадекватно зададен въпрос какво става? и дали има кой знае какви обяснения? |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 18:54 Заглавие: |
|
|
| Възможно е да не съм обърнал внимание повече съм го ползвал за работа.Но впечатленията ми са такива затова е и такова мнението ми за него. |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 21:00 Заглавие: |
|
|
За мен руските форуми имат един голям недостатък- че пишат на Руски, а аз не съм в много в час с руския. (Това в кръга на шегата).
А иначе съмнявам се ,че там на въпрос от типа:
| Цитат: | | ...Някой може ли да ми каже къде точно е проблема и дали си заслужава да се носи на ремонт.. Благодаря Ви предварително. |
биха изписали две страници как да си извършиш ремонта сам.  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 21:53 Заглавие: |
|
|
Действително при тях търсенето и свалянето на схемите е много по добре направено но когато няма риба и ракът е риба...  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 22:03 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | old4, не знам защо така подскачаш?
Между другото, да си обърнал внимание в МОНИТОР-а при неадекватно зададен въпрос какво става? и дали има кой знае какви обяснения? |
При неадекватно зададен въпрос отговора е същия ...
Какъвто въпроса - такъв и отговора ...
Пример :
Монитора ми се развали какво да правя ?
Отговор :
Купи си друг или го занеси в сервиз
Даже на последък модераторите директно пращат в боклука такива теми с неадекватно зададени въпроси ,та да се научат питащите как се пита ...
Аз съм участник в Руския форум и знам  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 7:17 Заглавие: |
|
|
Да много харесвам форума-добър е много,но с едно огромна НО.
В никой форум по света не биха допуснали да има ето такива срамни теми-
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=18983&topicshow=Господина%20Божилов
"градивна критика"-глупости на търкалета Светославе и ти сам го знаеш-не може да има градивна критика-
ОТ непознат нагъл криещ се Гост опитващ се да ме тероризира и системно оспамващ всеки мой пост,до положение при което напрактика няма смисъл да пиша във форума
КЪМ човек с над 600поста (ако взема двата ми ника и колко пъти от бързина съм писал като гост)вече във форума,опитвал се да помогне и помагал всячески на всеки във този форум.
ОГОРЧЕН съм от целия форум като цяло!
Разлеката е че във всеки друг форум-руски,съветски,узбекски ко щеш би получил последно прдупреждение за БАН ако още веднъж оспами и една моя тема.А той тук за награда за делата си си отвори и цяла тема за моята скромна особа!
Веднъж те помолих най-учтиво просто я изтрии тази темичка и го предупреди човека,да си знае!
Е тва е разликата!
Още разлики да ви кажа-имаше една анкета-уж щеше Гости вече да не пишат-така рече ВОТА,думата на мнозинството,да ама промяна няма,Гости си пишат,все едно нищо не е станало,даже и анкетата потъна нейде в 8ма глуха.Оставям ви 3 отговора на моя въпрос,кога ще се въведе промяната да не пишат гости-сами си изберете,кой е верния-
А-3 седмици след второто пришествие
Б-кога са роди Мойсей
В-на кукуво лято _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 8:44 Заглавие: |
|
|
Няма смисъл да вадиш стари неща. Въпросния "гост" оттогава да те е "тероризирал"? Да не вадя и аз стари теми, защото и по мой адрес имаше доста по - обидни квалификации.
За пореден път обяснявам че кой какви права за писане има се определя ЕДИНСТВЕНО от АДМИНИСТРАТОРА. Бъди сигурен, че е прочел няколкото теми по въпроса. Само че след като той плаща, поръчва и музиката. Вероятно рекламодателите се влияят не от професионални мнения, а от брой посетители, уникални посещения, преходи от рекламните банери и т.н.
Модераторите сме доста по - малко от визираните руски форуми. И за разлика от там имаме права само за редакция, но не и налагане на наказания. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 10:03 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: |
За пореден път обяснявам че кой какви права за писане има се определя ЕДИНСТВЕНО от АДМИНИСТРАТОРА. Бъди сигурен, че е прочел няколкото теми по въпроса. Само че след като той плаща, поръчва и музиката. |
Проблема е че именно въпросния г-н Славов от Пулсатор,нали той е системен администратор или греша,пусна тази анкета.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|