|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 18:37 Заглавие: |
|
|
| Божилов ти си един от малкото хора във този форум който си тежи на мястото няма смисъл да се косиш.На простотиите отговори с мълчание никой не може да ти вземе нито знанията нито майсторлъка. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 21:49 Заглавие: |
|
|
Може би се намесвам ни в клин,ни в ръкав,но моето мнение е ,че БИ ТРЯБВАЛО И ГОСТИТЕ ДА МОГАТ ДА ПИШАТ!Само че трябва да се направи така,че да се разбере-гостът е на гости и не може да прави каквото си иска.Демек,ако иска да е добре дошъл,ще се съобразява с домакините.Иначе как някой ще може да потърси помощ от нас,по-точно от вас-старите майстори.Не че аз съм млад,ама все пак повечето тук са заровени от години в занаята.Както и да е-и аз съм влизал в полемики,обиждали са ме и ми е било неприятно.Но когато съм имал възможност да помогна,правил съм го и за колеги,и за гости.Мисля,а и наблюденията ми са такива,че модераторите реагират навреме и адекватно.Е,не може да бъдат като МОСАД навсякъде,все нещо ще се пропусне,но в такъв случай ние можем да изолираме нахалника.Кофти ще е ,ако ние помежду си не можем да намерим път към по-толерантно отношение. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 21:56 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Кофти ще е ,ако ние помежду си не можем да намерим път към по-толерантно отношение. | ТОВА Е ИСТИНАТА но как да стане-това е въпроса???????? |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 22:20 Заглавие: сайт |
|
|
| Със риск да обидя някой ще кажа че във руските сайтове няма Гости |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 22:42 Заглавие: |
|
|
| Какъв е проблема да има гости има хора просто имат 1 проблем и го споделят според мен модераторите вместо да се занимават със забележки и тем подобни да се захванат за работа защото форума е доста посещаем а е много постен.Може би писанието ми не е за тази тема ама ако го прочетат дано си вземат поука.И ако RC го прочете и има нужда бих му дал няколко идеи.Мога и аз да почерпя ако дойде във Бургас. |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 22:53 Заглавие: сайт |
|
|
е модераторите пак се уредиха със черпене  |
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|