| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
iv_y_ivanov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 16:01 Заглавие: къде мога да намеря ценова листа на чипове на atmel |
|
|
| здравийте колеги, много се затрудних да разбера цената на два чипа произвеждани от atmel - U2741 и U3741. това са схеми на приемник и предавател за UHF RF комуникация. ако някой може да помогне ще съм много благодарен! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 13, 2006 17:51 Заглавие: Re: къде мога да намеря ценова листа на чипове на atmel |
|
|
| iv_y_ivanov написа: | | здравийте колеги, много се затрудних да разбера цената на два чипа произвеждани от atmel - U2741 и U3741. това са схеми на приемник и предавател за UHF RF комуникация. ако някой може да помогне ще съм много благодарен! |
02 9718065 ... звъниш. Там ти отговаря една много отзивчива госпожа. Питаш. Казват ти. Плащаш. Купуваш. Фирмата не казвам коя е за да не излезе като явна реклама. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
iv_y_ivanov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 9:25 Заглавие: нямат ги |
|
|
| звънях, но ги нямат. надали изобщо се продават в българия. потърсил съм в повечето фирми. трябва ми да разбера цената, за да знам има ли смисъл да ги поръчвам от производителя. някаква ценова листа, може и да не е българска. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 9:55 Заглавие: |
|
|
Щом те ги нямат значи, за съжаление, в България няма да се намерят без поръчка. Може обаче, пак да звъннеш и да помолиш да ти дадат цена. Те са вносителите на Атмел и няма причина да не ти внесат ако ти си склонен да си платиш. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
Pavlik Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 10:34 Заглавие: |
|
|
Става вапрос за atmel може ли да се намери Atini 45 ? _________________ Колкото повече майстори толкова повече работа
Павлик |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 10:52 Заглавие: |
|
|
пак там ... Звънете бе хора, не ги жалете  _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
Pavlik Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 11:12 Заглавие: |
|
|
Vaklin няма  _________________ Колкото повече майстори толкова повече работа
Павлик |