| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
agentas Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 19:30 Заглавие: Проблем |
|
|
Здравейте аз съм нов тука а и не съм сигурен че въпроса ми е за тука
Значи стана следната ситуация имам телевизор SHARP модела не го знам но ако се налага ще го напиша ами натиснах някаква комбинация от копчета на дистанционното и ми излезе сервизното меню и без да искам си свих картината и сега искам пак да вляза в това меню да си оправя картината но не можах да запомня с каква комбинация влязох някой знае ли комбинацията за въпросното меню
Ами общо вэето това е
Благодаря предварително на всички отзовали се |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 19:38 Заглавие: |
|
|
agentas, добре дошъл във форума, но искам да те попитам дали ще можеш да ми помогнеш по следния въпрос:
Вчера си купих обувки, но се оказа, че са ми малко теснички, та какъв номер да си взема?
Надявам се да си разбрал какво искам да ти кажа.
А най-добре би било това да го направи някой който знае за какво иде реч, че при тази марка може доста неща да се "поомажат". |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 19:45 Заглавие: |
|
|
| А модела на телевизора се намира на капака на телевизора . |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 21:32 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | agentas, добре дошъл във форума, но искам да те попитам дали ще можеш да ми помогнеш по следния въпрос:
Вчера си купих обувки, но се оказа, че са ми малко теснички, та какъв номер да си взема?
Надявам се да си разбрал какво искам да ти кажа.
А най-добре би било това да го направи някой който знае за какво иде реч, че при тази марка може доста неща да се "поомажат". | Жив пример просто нямам думи  |
|
|
 |
agentas Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 21:11 Заглавие: rq:Отговор |
|
|
Знам къде се е написан модела на телевизора не съм толкова малоумен
И какво предлагате да ида при някой телевизионен техник да извадя пари и да си платя за такова нещо не благодаря ако е някаква техническа повреда гогава няма да се правя на майстор и найстина ще отида и без това парите ми са дефицит само това ми трябва да давам пари и за това при положение че бих могъл и сам |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 21:56 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | само това ми трябва да давам пари и за това при положение че бих могъл и сам |
Ами давай сам тогава.  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 19, 2006 22:45 Заглавие: Re: rq:Отговор |
|
|
| agentas написа: | Знам къде се е написан модела на телевизора не съм толкова малоумен
И какво предлагате да ида при някой телевизионен техник да извадя пари и да си платя за такова нещо не благодаря ако е някаква техническа повреда гогава няма да се правя на майстор и найстина ще отида и без това парите ми са дефицит само това ми трябва да давам пари и за това при положение че бих могъл и сам | Тук всичките сме тв техници и изкарваме пари от такива като теб ЗАЩОТО И АКЪЛА СЕ ЗАПЛАЩА не само запояването и смяната на елементи а и варианта че си натиснал нещо и се влязъл там където не трябва звучи доста несериозно  |
|
|
 |
agentas Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 15:08 Заглавие: rq:ok |
|
|
Аха значи такава била работата
Акъла се заплаща спор няма в това ама то голям акъл се иска да влезеш в сервизното меню само една комбинация от бутони
Аз не разбирам от електроника поне с компютрите се оправям що годе
На колко хора който нищо не разбират съм преинсталирал Windows или съм им оправял други неща и не съм им вземал никакви пари щото знам че нямат а вие тука за една такава дребна работа още малко и пари ще ми вземете
Предпочитам така да си карам |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 15:40 Заглавие: |
|
|
Мой приятел ми преинсталираше компютъра но след това го чакаше масата и бирата.Сега ползвам GHOST IMAGE и си го оправям за 15 минути сам Но сервизното меню е равностойно на БИОС така че не всеки се оправя с него  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
XPAHKO Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 17:30 Заглавие: Re: rq:ok |
|
|
| agentas написа: | | Аха значи такава била работата Акъла се заплаща спор няма в това ама то голям акъл се иска | да използваш търсачката.И тъй като не си писал модела ето две случайни теми по въпроса.
TУK
и ТУК |
|
|
 |
|