| Предишната тема :: Следващата тема |
| Гласувайте за модератор |
| showMANiak |
|
10% |
[ 3 ] |
| славчо.ком |
|
20% |
[ 6 ] |
| guitman |
|
0% |
[ 0 ] |
| rc |
|
44% |
[ 13 ] |
| Филипов |
|
17% |
[ 5 ] |
| fishev |
|
6% |
[ 2 ] |
| gogo |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Общо гласове : 29 |
|
| Автор |
Съобщение |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 22:24 Заглавие: |
|
|
Ами guitman ти би ли искал да станеш модератор? И аз мисля, че един човек ще е малко. Понякога възникват технически проблеми пък и не винаги човек има време  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2004 22:34 Заглавие: |
|
|
благодаря, slav4o.com, но аз нямам време за това. мисля че един от вас или пък и двата бихте се справеле добре _________________ home studio |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 1:21 Заглавие: |
|
|
Кой какъв е го пише отгоре във Въпроси/отговори http://www.eshop.bg/forum/faq.php#28
Какво е Администратор?
Администраторите са хората с най-големи права и контрол във форумите. Те контролират всички функции и настройки на форума, което включва задаване на права, изгонване на потребители, създаване на потребителски групи и модератори, и т.н.. Освен това, те имат пълни модераторски права във всички форуми.
Какво е Модератор?
Модераторите са потребители (или групи такива), чиято работа е да наглеждат форумите ежедневно. Те имат правата да променят или изтриват мнения, както и да заключват, отключват, местят и разделят теми във форума, който модерират. Като цяло, модераторите се избират, за да предотврятяват пускането на обиден и незаконен материал, както и излизането от темата (или пускането на мнения, които нямат връзка с дискусията).
Вече пуснах у нас неограничен интернет, така че мога да отделям малко повече време. Разбира се, никой не е казал, че трябва да има само един модератор на раздел. Бих могъл да се занимая и с други раздели, като ще ми е приятно да не съм сам. Все пак това е допълнително натоварване и отговорност. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
plamensl Site Admin
|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 8:04 Заглавие: |
|
|
Благодаря за всички мнения и предложения.
Добавих новите кандидатури. Смятам да оставя темата активна поне 2 седмици, за да могат всички колеги да дадат мнението си.
Също така смятам, че ще е добре да има повече от 1 модератор. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 9:19 Заглавие: |
|
|
Имайки в предвид че раздел ЕЛЕКТРОНИКА се напълни с тъпотии и хлапашки въпроси който и да поеме модерирането ще има доста работа  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
plm Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 11:34 Заглавие: |
|
|
| В такъв случай нека се съвместят Опита ( RC или Филипов ) със Ентусиазма ( slav4o.com или showMANiak ). |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 01, 2004 19:27 Заглавие: |
|
|
| Няма съмнение че ФИЛИПОВ е дялън камък и пасва отлично навсякъде с отличните си познания но също така за сам човек работата е много и би било по добре да са двама.Както каза и Сашо взеха да се пишат съвсем излишни неща и отрупват раздела. КОЦЕВ. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2004 18:39 Заглавие: |
|
|
| Още един глас за Филипов. |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 21:52 Заглавие: |
|
|
Кога е края на анкетата  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
vencislav Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 23:13 Заглавие: |
|
|
Ако модераторите трябва да дават компетентни отговори и съвети , защо в листата за кандидати да не присъстват [Noel] i [dima]  |
|
|
 |
|