Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Електромери - мнения
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 43, 44, 45  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vsu_
Гост

МнениеПуснато на: Сря Сеп 29, 2004 19:34    Заглавие: Отговорете с цитат

stiga be cjal elektrojen li si razvalil mi shto ne polzva feriti za celta .......a i s elektrojen trudno shte napravish boost convertora a i mnogo goljamo stava be
Върнете се в началото
vsu_
Гост

МнениеПуснато на: Сря Сеп 29, 2004 19:41    Заглавие: Отговорете с цитат

a i zashto si pravish smetkite za 50Hz tam kadeto se polzvat induktivnostite e okolo 40-50kHz maleiiiiiiiiiiiii spiram da se obajdam ve4e shte si namerja drug forum Very Happy Embarassed
Върнете се в началото
vsu_
Гост

МнениеПуснато на: Сря Сеп 29, 2004 19:45    Заглавие: Отговорете с цитат

kolko e goljam 300W transformator ot silicieva lamarina i kolko e goljam sushtija ot ferit ako ne znaesh otvori edno zahranvane ot PC malejjj ne izdurjam pove4e Twisted Evil Twisted Evil
Върнете се в началото
ariel
Гост

МнениеПуснато на: Чет Сеп 30, 2004 6:13    Заглавие: НЕК Отговорете с цитат

Не,VSU, не си търси друг форум, толкова е весело в този.Пък не може
и да се отрече че си много полезен,поне за мен.
Върнете се в началото
hackbol
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 01, 2004 8:51    Заглавие: Отговорете с цитат

приятелю
vci или които си вече съм сигурен че схемата ти е мъгла
ферита ще го наситиш още при ток 10тина ампера( и то ако вземеш мерки напрежението да е комплексно спрегнато ако изобщо знаеш какво е това) а ти ми говориш за 50 и горница Smile))))))))))))))))))))
разгледаи малко по подробно хистерезисните криви на ферит и на пармалои и може да си продължим разговора
а относно устроиството ти обяви ми една цена (приемлива до 600 лв примерно) и го купувам...работещо разбира се.
vsu_
Гост

МнениеПуснато на: Пет Окт 01, 2004 11:26    Заглавие: Отговорете с цитат

to4no tova ti trjabva pri razrjad se nasishta i ve4e ne e induktivnost kato induktivnost ti trjabva kolkoto da zaredish capaciteta do 365V a tam ne ti trjabvat golemi tokove Razz
Върнете се в началото
DITOR
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 01, 2004 16:33    Заглавие: Отговорете с цитат

hackbol написа:
(приемлива до 600 лв примерно) и го купувам...работещо разбира се.

prisaedinqvam se Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vsu_
Гост

МнениеПуснато на: Пет Окт 01, 2004 19:58    Заглавие: Отговорете с цитат

sajaljavam ama ne se prodava mnogo lesno shte go izkopirate i posle shte karate ferarita Laughing pomislete i si go napravete no vi savetvam samo za vas ne se hvurljaite da prodavate shtoto shte vi bijat njakade
Върнете се в началото
hackbol
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 02, 2004 8:37    Заглавие: Отговорете с цитат

относно копирането за 600лв и проблеми с икономическата пол
няма да си мръдна малкият пръст....
аз имам към 5-6 киловата на час консумация затова ми трябва ако искаш го залеи с нещо пломбираи сложи динамит под капака въобще каквото искаш го прави ...ела го монтираи поемам ти всички разходи
плюс парите колкото струва ...е-ми това е.ако имаш други изисквания ги кажи .....
п.с. довечера заминавам за 10тина дена извън българия така че следващото ми включване ще бъде кам 10-15.09.2004 bye....
СТХ
Гост

МнениеПуснато на: Пет Окт 08, 2004 4:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Да разредиш 10 000 мф във върха на мрежовото напрежение със обратен знак е все едно да тръгнеш с лека кола срещу товарен влак Evil or Very Mad Twisted Evil Нищо че е за 1 мс.Тока на разряд на кондензаторите е много голям,а насреща му е 100 ци ампери.
VSU_ ако това няма да наруши авторските ти права дай малко повече инфо за схемата и управлението.Май пак ще се пие студена вода,ама този път ще е доста солена Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 43, 44, 45  Следваща
Страница 21 от 45

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети