|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 11:13 Заглавие: .. |
|
|
..
Последната промяна е направена от интермаш на Сря Юни 21, 2006 15:40; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 13:36 Заглавие: Re: Купувам дъно + процесор Пентиум IV , оригинален к-т |
|
|
| интермаш написа: | | Купувам дъно + процесор Пентиум IV , оригинален к-т. |
Ваййййй пак са почна с бисерите,амен-амен тръгна форума днеска и веднага майстор Мицан са изтърва неподготвен.Ииии как така да бъдат оригинален комплект,я обясни ми????Процесора да е произведен специално за тва дъно и дъното да е произведено слециално за твоя процесор и едва ли не да са отляти заедно в монолитен блок и заляти с полска епоксидна смола????
Мицане,от отдавна маркови конфигурации за новите процесори,тествани от фирми на са правят,тва да на ти е HP VECTRA ама с P IV,освен от разни дебели производители като Alienware ама те кви пари искат-забрави.Или мислеш че тва дет се сглабя в Техномаркет или Офис Уан е марково и е комплект-дааа може-ако го е сглабял г-н Марко Марков от село Марково.Отиваш от магазин или човек от форума-купуваш си един процесор P IV на някакъв сокет,купуваш си дъно за същия сокет,което да поддържа този процесор и толкоз,кви са теее "оригинални комплекти" и темподобни "врели-некипели"измишльотини.
Редактирай си темата така че да стане-смислена-пример-
"Купувам процесор P4 на сокет примерно 478 или някав друг там къвто искаш оттолкова до толкова GHz,едноядрен,двуядрен или там къвто ти трява и дъно за него,дето да го поддържа до такива и такива пари."
Толкова ли е сложно,та трябва да пишеш поредните си глупости из форума,човек на години си,викаш опит си имал-ми не се излагай тогава  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 18:06 Заглавие: |
|
|
| Божилов ,айде стига де! Форума да не ти е място за разтоварване? Купи си боксова круша и стига си флъдил! И не се изживявай като модератор! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 19:15 Заглавие: |
|
|
не се изживявам ,като модератор,слава богу,имам си форум-там не ми остава време да модерирам та тук ли,просто му обяснявам как трябва да си направи темата нормално,щото във всеки друг форум с такава насоченост-ако иска ще пусна за сеир такава тема в раздел"Купува-Продава" на hardwarebg.com и ще видиш кво ще и се случи.
Не е уточнил кво търси-
-процесорите имат и честота случайно-да пише от толкова до толкова GHz
-имат и ядра-едноядрен ли иска двуядрен ли
-имат и сокет
-хубаво е и да каже и до колко пари го търси нящо щото подобен "комплект,както го нарича" може да струва и 300лв,може и над1000лв
-имат и нормални варианти и боксови
и т.н и т.н.
Или може би ELP ти вярваш че има процесор произведен за оригинален комплект за едикое си дъно и дъно произведено за оригинален комплект за едикой си процесор.Няма такива неща
Все пак сме форум-цитирам кво пише най-горе под надписа-
Electronics Repair Forum
Electronics repair discussion for technicians and service professionals
Забележи-на техниците и сервизните професионалисти,а неговото изказване е доста далеч от професионализъм и разбиране и по пътя по които беше потръгнала темата идеше реч за преливане от пусто в празно! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 20:29 Заглавие: |
|
|
Една молба:
интермаш, моля да не ме "атакуваш" с подобни писания на РМ:
при положение, че вече си унищожил темата си - (би било по-добре, ако я беше "изтрил"). Все пак има определени правила за създаване на теми
Bojilov, по принцип не съм поклонник на вложените цитати от цяло предишно (нечие) мнение, но в случая наистина трябваше цитата да е по пълен за да блесне с цялата си прелест.
ELP, за съжаление наистина май има хора които прекаляват с много неща (въпреки обръщенията на "колега", моля и т.н.) и толерантното поведение май не помага за нормалното общуване (да не говорим за "професионално").
P.S. В някои от американските saloon - и виси надпис:
"Не стреляйте по пианиста - той толкова си може!"
Ще преместя темата в друг раздел. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 21:09 Заглавие: |
|
|
Въобще не ми е било това целта да си изтрие г-н Савов темата,просто ай нека един път тоя "пианист" да изсвири нещо дето не е фалшиво де!Надявам се че ми разбирате намека!
Да оформи темата като хората,без бисерни изказвания.
Даже съм готов тогава и да му я пусна от моя акаунт обявата в хардуер-бг,където много повече хора купуват и продават части за компютри,понеже там правилата са такива,че той примерно за разлика от мене не би могъл да пусне обявата си.Но това-след като обявата му придобие смислен вид и е без "бисерни изказвания".Става ли Григоре?Пиши ми на ЛС ако си навит с текста на обявата,но да е смислено?Айде  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|