| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Yordanov Опитен потребител

Регистриран на: 10 Май 2005 Мнения: 328 Местожителство: Botswana,Gaborone
|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 20:28 Заглавие: Bin CTV Hisense |
|
|
Здравейте, имам проблем със памет за този ТВ.Модела е ТС2588Н.Използвах всички познати линкове.Колега ми прати бин, но е във формат Е2Р, което ме доведе до Poni prog. Незнам как да го пратя във Вилема. Има ли нещо специфично? _________________ И когато всичко си загубил, все пак остава бъдещето!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 20:34 Заглавие: |
|
|
Кончето работи с различни формати на файловете (четене и запис на носител).
Ако има твоя (а няма как да го няма) остава само да си дръпнеш софта (надявам се знаеш от къде). |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 20:49 Заглавие: |
|
|
Може да прозвучи тъпичко ама с най обикновенно преименуване на фаила в .bin елнека няма грешка _________________ Иво Банов |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 20:53 Заглавие: |
|
|
| bamze написа: | | Може да прозвучи тъпичко ама с най обикновенно преименуване на фаила в .bin елнека няма грешка |
Това не е много коректен вариант!
Понягога се пише "служебна информация" - тип памет, коментарии и т.н. които са включени в началото на файла. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 21:01 Заглавие: |
|
|
А това си е проблем на паметта.Мен ме интересува как се държи тв. _________________ Иво Банов |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 21:08 Заглавие: |
|
|
| bamze написа: | | А това си е проблем на паметта.Мен ме интересува как се държи тв. |
Това не е проблем на паметта, а на програматора и формата който му се подава.
Някои програматори (и техните формати на запис) в началото на файла (няколко байта) са "служебна" информация (тип памет, име ....) и за това си знаят само те!, че първите ХХ байта НЕ СА от съдържанието на паметта, а се интерпретират по друг начин!
АКО това не се знае промяната САМО на разширението на файла не е много смисленно. |
|
|
 |
Yordanov Опитен потребител

Регистриран на: 10 Май 2005 Мнения: 328 Местожителство: Botswana,Gaborone
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 8:22 Заглавие: |
|
|
Първото ,което опитах беше да променя расширението на бин, но не се получава. А не съм много на ти със софтуерите,каКВО точно трябва да направя? Да сваля софтуера на Понито и от там да правя нещо и какво трябва да има моя програматор?
[А тв-то дойде умряло,ремонтирано захранване, сменена ТДА9370....,(не муработеха бутоните за управление), а сега не иска да си смени езика,стои само на китайски и е леко свито по вертикала. _________________ И когато всичко си загубил, все пак остава бъдещето!!! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 9:09 Заглавие: |
|
|
Имах впредвид следното:
Понито поддържа няколко формата и по този начин би могло да се ползва като "конвертор".
Четеш бин-а във формата който е (ако го поддържа) и след това може да си го запишеш в друг формат какъвто ти е нужен (също ако го поддържа). |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 9:30 Заглавие: |
|
|
| Ако все още не можеш да се оправиш , качи тука дъмпа и ще ти го преобразувам в "bin".Но мисля ,че достатъчно ясно е обяснено как става с пони-то. |
|
|
 |
|