|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 18:56 Заглавие: Въпрос за процесор VESTEL |
|
|
| VESTEL19V1.0FT A14 - намира ли се това нещо и какви са цените? Мерси за отговорите. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
R_ARENA Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 21:38 Заглавие: Re: Въпрос за процесор VESTEL |
|
|
| ivan1959 написа: | | VESTEL19V1.0FT A14 - намира ли се това нещо и какви са цените? Мерси за отговорите. |
Шаси ако кажеш,може би ще ти помогнем  _________________ Моля посетете ТОЗИ ФОРУМ http://forum.procom-vd.com
Предварително ви благодаря
ProCom VD - JONIKS-SERVIZ Forum
ProCom VD Ltd. |
|
|
 |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 21:55 Заглавие: |
|
|
Шаси,АК19
не са намира!!!!!!
Само празен!!!!!!!
Със запис е друго вече |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 22:34 Заглавие: Въпрос за процесор VESTEL |
|
|
| Колега Иван,малко посничко си се регистрирал,та не видях от кой регион на България си,за да видим може ли нещо да се направи по въпроса ти.Имам подобно шаси,почти ново,без тхо,само не знам синът ми дали не е направил нещо с него,но доколкото си спомням беше стерео с пролоджик-11АК19-ПРО.Утре ще погледна в архива. |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 8:07 Заглавие: Re: Въпрос за процесор VESTEL |
|
|
| wesko dilow написа: | | Колега Иван,малко посничко си се регистрирал,та не видях от кой регион на България си,за да видим може ли нещо да се направи по въпроса ти.Имам подобно шаси,почти ново,без тхо,само не знам синът ми дали не е направил нещо с него,но доколкото си спомням беше стерео с пролоджик-11АК19-ПРО.Утре ще погледна в архива. |
Колега Веско, от Криводол съм и вероятно се познаваме, ако си тоя Веско за който си мисля. На шасито на тоя телевизор, който е ударен доста лошо от мълния, пише: 11АК19Р. Схемите, които намерих за такова шаси са доста различни - има разлики и в захранване, и в процесор - дават ги с SDA555X. Ще видя дали човека ще се навива за ремонт или какво ще става с него. Ако има нещо ще пиша пак. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|