| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 20:24 Заглавие: |
|
|
Да вземем направо да му намерим дъмп за BIOS-а с вграден BASIC интерпретатор, да не се занимава с глупости човека  _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 12, 2006 20:43 Заглавие: |
|
|
Елка 101има ли смисъл от повече приказки  |
|
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 21, 2006 23:13 Заглавие: |
|
|
| За антивирусна може да ползваш стара версия на AVG-то или на McAfee а за OS Win 98SE аз бях с такава на стария ми пентиум на 166Mhz само че използвах отделна видео и звукова карти. Просто дъното беше такова |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 11:11 Заглавие: |
|
|
| здравейте!Имайки предвид потребителите аз гласувам за ХР.Сложил съм го на ПентиумММХ 200 пръжнат на 250 със 64 рам и макар и да се тътри работи.А българския интерфейс си е сериозен плюс в случай че ще се ползва от по неопитни потребители. |
|
|
 |
freelancer_bg Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 14:28 Заглавие: |
|
|
Така ,да ви кажа в крайна сметка какво стана. Значи първо пробвах с Windows 95 и Windows 98, и двата вървяха перфектно на машинката, нямаше никакви забележки. В крайна сметка обаче се спрях на WIn XP - LITE - SP2 Build 2162. Някъде прочетох че тази версия е много подходяща за моя процесор, понеже е супер орязана и плюс това е така направена че още в началото по подразбиране се избира Standart PC with C-Step i486 (това е от менюто което изкача когато още в началото натиснете ф5). Windowsa зареди в 56 МБ РАМ !!! За сега се държи повече от добре, супер стабилен е , всичко върви много бързо, въобще не се осеща че машината е АМД К6-2 на 300. Абе въобще много съм доволен от този моднат windows. !!! _________________ Не псувайте шефовете си на майка, защото така се размножават.
Аз лично много ги мразя, затова си бачкам като Фрийлансър |
|
|
 |
clever Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 16:16 Заглавие: Re: ОС за стар компютър ? |
|
|
| freelancer_bg написа: | | Здравейте , имам стар компютър (К6-2 300MHz, 96 ram, 5 GB хард) искам да го използвам за интернет , офис програмките (word, excell, ….) . Кажете какво ОС да му сложа, явно ще е някой Линукс , но да е по юзър френдли че ще го ползват родителите ми, пък те не разбират много много от компютри. |
Linux, ма гледам в ФлашБГ са оплакваше нещо, че не върви добре. Пробвай някой стар knoppix. _________________ http://www.clever-bg.com/
Професионален уеб дизайн, изгодни цени |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:39 Заглавие: |
|
|
http://www.torrentz.com/torrent_119636.html
Пробвай това, при мен на един стар компютър със 96МБ Рам работи та фърка... Има и вградена поддръжка на MS Office... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 14:51 Заглавие: |
|
|
| Здравейте , преди доста време в тази тема бях искал съвет за ОС за много стар компютър, накрая сложих WIn XP - LITE - SP2 Build 2162. Сега проблема е че пак ми трябва този Уиндовс , но не мога никъде да го открия. Ако някой го има , моля ви да го качи на някой торент или да даде линк към него. Ще съм много благодарен. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 15:11 Заглавие: |
|
|
Заповядай _________________ Както си работеше и спря... |
|