|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Shmi Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 16:25 Заглавие: Добър сервиз за монитори в Пловдив? |
|
|
Имам едно CTX-че при мен, което вече повече от половин година е извън строя - в двата края, по хоризонталата, образът е прекалено разширен, а към центъра започва да се свива прекалено много. Също така в краищата образът е леко разфокусиран.
Мониторчето обиколи няколко сервиза, но все вдигат ръце и казват, че не могат да го поправят. Ще се радвам ако някой може да ми даде точен адрес на добър сервиз, в който хората си разбират от работата. Неслучайно описах и какъв е проблемът. По възможност да не ми одерат и кожата после.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 18:37 Заглавие: |
|
|
Давай. И мен ме мъчи един, но точно обратното - в краищата свива, а в центъра разпъва. Всичко съм изровил и не ще. Иначе работи нормално и нищо не прегрява. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 14, 2006 18:43 Заглавие: |
|
|
На кръстовището между Иван Вазов и Авксентий Велешки имаше един. Носил ли си го там? _________________ home studio |
|
|
 |
Shmi Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 19:06 Заглавие: |
|
|
Не съм. Не съм от Пловдив, затова не съм запознат и много добре къде какво има и реших да питам тук. Питам за там понеже ми е близо, в Пазарджик се подвизавам.
Иначе един техник оттук ми каза да бачкам с него така, докато не изпуши нещо. Опитах, но е супер дразнещо особено за снимки или игри нещо... Още повече, че е и заради разфокусирането започнаха да ме болят очите. Абе, гадна работа... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|