| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 8:41 Заглавие: Scorpions |
|
|
И каква стана тя сега?
таман си намерих билет.... _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 9:39 Заглавие: |
|
|
Какво е станало? _________________ home studio |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 12:58 Заглавие: |
|
|
Ти си намерил, а аз КУПИЛ. А стана конфигурация от три пръста с предимство на средния . . . . .
Какъв е тоя цървул от Гълъбово, който се пише организатор под звучното име "Верея мюзик"? Ще помоля колегите от СтЗ да ми съдействат да си получа парите. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 15:23 Заглавие: |
|
|
Ще помагам с двете ръце. Мразя такива селски номера- ДЪЖДЪТ БЕШЕ СПРЯЛ ОЩЕ В 20:30!!!!
А ако беше 20 лева и аз щях да си купя! _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 17:39 Заглавие: |
|
|
Аз честно казано не видях на стадиона да имаше достатъчно коли/камиони за групите... Имаше там два-три камиона, ама знае ли човек...
Почвам да си мисля, че не са успели да кацнат в София заради голямата буря, която е била тук по обяд...
Толкова време го чакам тоя концерт и накрая каква стана тя...  _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 8:42 Заглавие: |
|
|
Да бе да група като Скорпионс ще пее пред 1000 души  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 9:27 Заглавие: |
|
|
Аз съм от преебаните които отидоха в Стара Загора на "концерт".
Разбира се че причината за отмяната е липсата на публика. Срамота, не повече от 300 човека и поне 50 от тях с пропуски (без пари). Като за начало ме посрещнаха афиши с подгряващи групи Сигнал и БТР. Макар че на билетите пише Axel Rudi Pell и Silent Madness. И на някои стари плакати също. Отпрал съм, като ги сканирам ще пусна доказателството.
Главния виновник е организатора с гръмкото име ”Верея мюзик” На практика се оказа някъкъв цървул от Гълъбово, който избяга позорно от линча и съответно не върна никакви пари. Замениха скъсаните билети с нови, като обявиха че през септември щяло да има повторение. Да, ама не. Кой ли ще се върже на измамник, който не може да продаде и 200 билета. Фирмата не беше известна на никой от местните журналисти и никой не знаеше за техен офис или място за контакти.
Говорих с техническите лица и проблема не е в техниката. Нито пък сцената е била мокра, дори и земята беше почнала да изсъхва. За сведение в Ловеч на концерта на Nazareth на 10.05 имаше доста силен дъжд и не пречеше нито на музикантите, нито на публиката.
От местните никой не знаеше че на сайта на общината на 25.07 е обявен концерт на Whitesnake и не можаха да отговорят на въпроса ми защо на сайта на Каварна е обявен същия концерт само че там. Но след снощното изпълнение всичко е ясно.
Никога, ама никога не си и помисляйте да ходите в Стара Загора и на нещо, организирано от тях.
Засега не виждам и начин да си взема парите.
Пред интервюиращите го журналисти въпросният организатор се изцепи че е продал 16000!!! билета, но видите ли хората се уплашили от дъжда и не дошли. При положение че са дали пари!? Конфигурацията е подобна на стадион ”Академик” в София. По сведения на хората от стадиона седящите места под козирката са около 3600 и максимум 400 правостоящи върху лекоатлетическата писта.
Явно въпросният ”организатор” е имал много нужда от пари и до последно продаваше билети по 40лв. въпреки че се знаеше че концерта пада. Камионите на бирения спонсор вече бяха влезли в стадиона да си прибират багажа, а те все още продаваха в стремежа си да вземат още няколкостотин лв.
Много случайни хора решиха че могат да забогатеят от тази работа. Само че не става така. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 15:25 Заглавие: |
|
|
| Ами те скорпиънс свириха/пяха на плейбек в шоуто на Слави. Още от там е почнала излагацията. Това сигурно е една от причините да не дойдат много хора. |
|
|
 |
booster_audio Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 20:21 Заглавие: |
|
|
Толкова дълго го чаках този концерт и накрая неможах да ида. И по-добре че не съм отишъл. Щях да съм един от прецаканите  _________________ Booster Audio®
 |
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 21:56 Заглавие: |
|
|
| Май на тоя от "Верея мюзик" трябва да му теглите един ЯК бой. |
|