| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJEMS Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 19:29 Заглавие: TV AKAI CT-2005 |
|
|
| При опит да се превключи канал телевизора гасне преминава в стен бай режим.Замених паметта започна да работи нормално .клиента го взе изключил го за определено време и като го включил пак същият проблем. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 20:15 Заглавие: Re: TV AKAI CT-2005 |
|
|
| DJEMS написа: | | При опит да се превключи канал телевизора гасне преминава в стен бай режим.Замених паметта започна да работи нормално .клиента го взе изключил го за определено време и като го включил пак същият проблем. | Ако процесора е С68224 или
С68230 не се самняваи тои е  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 21:58 Заглавие: |
|
|
Може да пробва да го понагрее ако излезе процисор,тези точно от подтопляне с поялника се влияят много благотворно. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
velo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 11:15 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Може да пробва да го понагрее ако излезе процисор,тези точно от подтопляне с поялника се влияят много благотворно. | За фунаиските става без проблем ама един път
нагрях един 68224 и не само 4е нямаше ефект ами из4езна и индикацията на екрана.Може и аз да съм карък знам ли? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 11:19 Заглавие: |
|
|
Фуная е ясен,не говоря за него.
С68224 и С68230 съм излекувал над десетина сигурно така спиращи произволно във стендбай и правещи разни други проблеми.Просто ти си случил на бройка или аз съм късметлия.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
DJEMS Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 14:16 Заглавие: |
|
|
| Процесора го смених паметта също.Пак продължава същият номер гасне когато си иска.Презапоих драйверния траф замених кондензатора в захранването му ,замерих всички кондензатори в захранването и след него ,след тхо също.Но явно е свързано със стен бая ,защото изключва релето .Даже понякога не може и да се стартира блючва и веднага преминава в ст.бай |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 14:29 Заглавие: |
|
|
| Смени релето на мен ми се е случвало така от калпаво реле.А и релето е през съпротивление може за момент да му пада Uто. |
|
|
 |
DJEMS Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 15:22 Заглавие: |
|
|
| Най важното забравих да спомена ,че проблема се появил след гръм.Напрежението на захр.кондензатор трябва да е поне 300в то е 290в замених резистора във входа на захранването 4.7ома което е станало на 5.3 ,напрежението се вдигна на300в сега ще го пробвам дали пак ще гасне |
|
|
 |
velo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 18:20 Заглавие: |
|
|
| DJEMS написа: | | Най важното забравих да спомена ,че проблема се появил след гръм.Напрежението на захр.кондензатор трябва да е поне 300в то е 290в замених резистора във входа на захранването 4.7ома което е станало на 5.3 ,напрежението се вдигна на300в сега ще го пробвам дали пак ще гасне | И от каде намери процесор? не се продават отдавна |
|
|
 |
DJEMS Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 12:19 Заглавие: |
|
|
| Колеги без вашата помощ няма да мога да се оттърва от това тв.След увеличаване на звука на максимум картината заяпочва леко да подскача.Има проблем вероятно в захранването защото изходните напрежения 110в и 16 в не са стабилни постоянно се менят с 1 в .ту нагоре ту надолу |
|
|
 |
|