| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2004 12:03 Заглавие: re |
|
|
| http://www.shema.ru/cgi-bin/rshema.pl?name=7&file=savbuf.shtml това сам го правил за себе се и така духа от фазоинверторите че "колоната се движи" а за звука да не говорим " направо разцепва деня" - оставете ги тези азбестови траби само пълните форума с излишни теми |
|
|
 |
ares1 Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 9:56 Заглавие: търся схема за субуфер |
|
|
ще се радвам ако някой може да ми прати схема на субуфер
адресът ми е : [email protected] |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 13:20 Заглавие: има някакъв смисъл |
|
|
абе това с азбестовото тяло има известен смисъл, стига човек да е защитен от азбестовият прах. азбеста внася големи активни загуби и ще повдигне доста дъмпинг фактора на уфера _________________ home studio |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2004 1:33 Заглавие: |
|
|
| 13"Тръба написа: | | Добре де ,щом си решил прави.Обаче азбеста е много вреден и на запад на всякъде където може го заменят с други материали .Та този говорител като почне да дъни яко ще почне да разпилява азбестовите частици и в помещението ти ще стане много радиоактивно.Да не кажеш че не мисля за теб та затова те предупреждавам . |
abe pi4 poneje gledam 4e razbira6 nekoi raboti moje li da mi kaje6 dali 6te ima su6testvana razlika da sloja na tuba koqto sam si pravil as dunapren moje i ne6to drugo silikon ili vata ma se 4uda tq sa dumka qko ma ako ima smisel 6te q otvorq i 6te lepna ne6to ako kaje6 dali ima golqmo zna4enie ako ne nema pi6i na adres [email protected] 10x predvaritelno |
|
|
 |
JIN Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2005 19:13 Заглавие: |
|
|
ще се радвам ако някой може да ми прати схема на субуфер
[email protected]
благодаря! |
|
|
 |
nokitel Гост
|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2005 0:55 Заглавие: otnosno subwofera |
|
|
| ako mojete da mi pratite shemata she sam vi mnogo blagodaren i az moga da pomogna s neshto |
|
|
 |
nokitel Гост
|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Фев 07, 2005 23:58 Заглавие: |
|
|
Хора виждам че разбирате от туби и суббасове айде ако може някои да ми даде някакви размери за туба с говорител 30см (12") или може и по-малки говорители или пък по-големи ако някои има размерите да ми ги прати на меила( [email protected] ) ако може ако не здраве  |
|
|
 |
NIX-E Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 11, 2005 12:51 Заглавие: |
|
|
Здравейте! Прочетох един вапрос, но не разбрах дали има смисъл от дунапрен в бас кутия и на вси4ки стени ли трябва да се слага. Преди известно време си бях направил 12'' бас в кутия на нощно шкафче. Добре се чува, но говорителя не е много качествен. Че на тази кутия сложих дунапрен само на стената срещу говорителя и се чудя грешно ли е. То и самата кутия не е предназначена, а пригодена за бас.
И ... със здраве
A, и още нещо. Ако може kostadin iantchev, който беше написал нещо за кутия на Pioneer да каже или прати тез размери и за коя серия на пайнер става дума. Мерси предварително!
е-маил: [email protected]
И .. пак със здраве ) _________________ Богат е не този, който има много, а този, който не иска повече. |
|
|
 |
|