|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 13:40 Заглавие: |
|
|
| Отново искам да благодаря на всички които отделиха време за моя проблем и отценявам жеста им.Имам само един въпрос-констукцията на която сложих антената е от тръби за водопровод-3 тръби съединени с муфи,има ли опасност да паднат да се огънат или нещо такова,ако има някои да си каже мнението за по стабилен начин за закрепване |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 14:11 Заглавие: |
|
|
Зависи колко цола са тръбите и колко са дълги.
Но при всички положения е добре подобна мачта да я подсигуриш с 3 или 4 оптяжки. Местата с резба на тръбите са слаби. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 22:54 Заглавие: Търса схеми на антенни усилватели |
|
|
| Е,личи си кой е бил радист в казармата!Наистина при висока мачта е необходимо укрепване-тип руска обтяжка-3 въженца под 120 градуса на 3/4 височина. |
|
|
 |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 10:50 Заглавие: |
|
|
| Тръбите са по половин цол-стандартни за водопровод иначе са дълги по 1.50 лошото е че я закрепихме на комина(не знам дали няма и той да поддаде),обаче нали знаете времето ще покаже,ако следващият път като отида там я намеря на земята-значи нищо не съм свършил.Ама аиде стига стова закрепване нали все пак форума е за електроника не за зидарство |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|