| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gotinbb Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 7:57 Заглавие: Телевизор KTN 14"AVS |
|
|
Наскоро си купих от TECHNOPOLIS телевизор KTN 14 AVS. По принцип за тази цена не е лош, но като всяко евтино нещо, се оказа че не е донастроен като хората - най-дразнещото е, че картината е разтеглена. За да се оправи, вариантите са два - носиш го на сервиз /най-близкия гаранционен е на 50 км./ или намираш начин да отключиш сервизното меню и се справиш сам с проблема. До сега обаче не можах никъде в Internet да открия начин за влизане в сервизното му меню.
Ако някой знае как, моля помогнете!
Ще се радвам да чуя и отзиви за тези телевизори.
Предварително Ви благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 8:25 Заглавие: |
|
|
А ако нещо объркате и телевизора умре,пемонта после за чия сметка ще е?Така че най добре или вгаранционния сервиз или поне в сервиз. _________________ Димитър |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 10:44 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | А ако нещо объркате и телевизора умре,пемонта после за чия сметка ще е?Така че най добре или вгаранционния сервиз или поне в сервиз. |
Благодаря за загрижеността, но не съм лаик в тази област и няма такава опасност. Ако все пак знаеш как и можеш да помогнеш, тогава, Please!!!  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 12:00 Заглавие: |
|
|
Пробвайте това което Ви изпратих на лични. _________________ Димитър |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 16:54 Заглавие: |
|
|
| Ако е разпънат хоризонтално май няма да можеш да се справиш |
|
|
 |
gotinbb Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 6:54 Заглавие: |
|
|
Благодаря на Димитър за изпратеното, но с тези варианти отчетох само още няколко опита, резултатите продължават да са нула.
Освен разгъвката телевизора има и вдлъбнатост на картината, която също ме дразни. Незнам, дали тя би могла да се корегира. Просто съм длъжен да опитам.
А иначе се радвам, че засега има интерес към тази тема и са надявам някой корифей, дека се е борил с туй "китайче", сделано в Булгария, да ме светне как се влиза в сервизното! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 23, 2006 22:37 Заглавие: |
|
|
| Телевизора ти е с рециклиран кинескоп втора (или по-голяма) употреба и по всяка вероятност е на поне 20 години. Използват се различни кинескопи (които все пак станат) и универсално шаси, което лесно се пригодява за различните кинескопи. Описаните дефекти, ако могат да се отстранят, това става само "хардуерно" в оторизирания сервиз. Като цяло в момента в Метро на промоция се предлага 14" телевизор Watson, Който е на почти същата цена, но е с изцяло нови елементи и пълна 5 год. гаранция и като цяло е доста по-добре от KTN. Успех. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 10:41 Заглавие: |
|
|
| Нека госта да не плаши човека. Такива кинескопи няма.Това,че картината е вдлъбната управия няма без т.в.то да е влезло в гаранциония сервиз ами да се носи там докато е време!!! |
|
|
 |
gotinbb Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 7:28 Заглавие: |
|
|
Приятели, наистина ли никой не знае как се влиза в тъпото сервизно. Явно тези телевизори са много "железни" и затова не ходят по сервизите. Понеже Димитър написа, че иска да знае процесор и шаси /което си е така/, аз го отворих /деликатно/ и ви давам джокер:
- шаси - 29m03 MAIN-3 PCB
- процесор - HCF4053BE
Целия съм в очакване и слух!  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 7:34 Заглавие: |
|
|