| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
FeCl3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 18:32 Заглавие: огледален PDF - каква програма да ползвам |
|
|
| имам една платка за усилвател на PDF файл, но е огледална. така не ми върши работа. можете ли да ми кажете накоя хубава програма за редактиране на PDF-ове, но не ми предлагайте Adobe PhotoShop. като отваряш файл с него те пита колко dpi да го отвори. ако му дадеш малък(300dpi) се разваля платката, ако е голама - 1200 dpi и повече много се бави и като го сейфаш става 2-3Mb, а сега файла ми е 24kb и е перфекто качество. моля ви помогнете ми, много ми е важно. благодаря!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2004 21:44 Заглавие: |
|
|
| Acrobat 6.0 Professional .... |
|
|
 |
FeCl3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 9:44 Заглавие: |
|
|
| с тази програма може да се едитват pdf-ове ли? да не е Acrobat Reader 6.0 или е някаква друга? видях, че в data.bg я има и е 15Mb. качествена ли е. кажи ми, защото 15Mb има да ги тегля . . . 1 ден и искам да съм сигурен, че ще ми свърши работа преди да я пусна. благодаря!!! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 10:46 Заглавие: |
|
|
За редактиране и всичко останало с PDF файлове - целия (пълния) Acrobat - а не Reader. Версия 6 (~200Mb) не работи на Win98. За него 5.х (~100Mb). Reader версиите са безплатни и ги има на сайта на Adobe. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
zenek Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2004 18:57 Заглавие: Re: огледален PDF - каква програма да ползвам |
|
|
| FeCl3 написа: | | файла ми е 24kb и е перфекто качество. моля ви помогнете ми, много ми е важно. благодаря!!! |
Ако нямаш възможност да изтеглиш Acrobat Professional, прати
ми тази схема на e-mail-а и ще ти я върна поправена.
zenek^abv.bg
(На мястото на "^" е "@") |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 11, 2004 15:51 Заглавие: |
|
|
Ако изчертаеш платката на паус няма никакъв проблем при контактно копиране да сложиш пауса на 180 градуса върху заготовката. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
knicks Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 29, 2004 14:43 Заглавие: |
|
|
| ами просто го разпечатай с функцията mirror на принтера и ще получиш това което изкаш |
|
|
 |
GeorgiN Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 16:52 Заглавие: |
|
|
Izpolzvai "Acrobat Distiler" tova e prilojenie kam "A Readera" izpolzva se pri vestnicite za da se pravi ogledalen obraz koito sled tova da se pusne na ofsetov pe4at. Sa6to ako printera ti e HP 6... v originalnia softuer ima prilojenie za ogledalen obraz _________________ Predvaritelno vi Blagodaria!! |
|
|
 |
|