|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 0:36 Заглавие: Мъки с разкодиране на Clarion PU 2294a |
|
|
Procesor NEC 784216 BGC 111 и памет 93ц46. Значи изчетох много инфо из нета, разбрах че крачетата на паметта са завъртяни спрямо стандартната , разбрах къде се намира кода за откл .- 4А+4Б но така и не успявам да се справя. Като за начало се счупи едно краче от СМД паметта и останах без оригиналната памет, и сега го мъча с известната памет от интернет с код 1234 .... Веднъж ме пусна да въвеждам кода но нещо не хареса този с 1234.. Подочух че се окъсявал кондензатор до процесора за да се занулят опитите за въвеждане на код ,, но досега без успех.
Трябва ли при записването на паметта на се активира Byte Swamp ? Пробвах и в двата варианта но пак не успях . Според други данни пък кода се намирал на адрес 70 и 71 но пак без резултат . ...Все ми изписва Error 4...
Някакви идеи или помощ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vili Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 3:13 Заглавие: |
|
|
на адр.070----02 и 03 е брояча за грешни опити.
Виж си пощата |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 21:56 Заглавие: |
|
|
| Темата се закрива, черпнята е от мен) |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|