| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 11:50 Заглавие: |
|
|
| ок ! аз имах предвит усилвателя на млад конструктор в по горният пост не това което си направил. Та за твоят усилвател - напълно нормално е да искараш тези данни Що не пуснеш схемата във файлообменника че да я видя .Какви крайни транзистори си използвал -с дарлингтони няма ли да стане по- мощно ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 12:05 Заглавие: |
|
|
| Morphadron какво си хареса от руският сайт? А този 300 вт е добре не се настройва нищо тези диоди д2,д3 са за температурна компенсация и са па близо до радиатора на крайните транзистори , лошото е че няма защита и дали щте се намерят транзисторите /може и с аналози/и на каква цена . Има сравнително малко части за такъв мощен усилвател тока на покой се поддържа автоматично там където има СИМ 1 и 2 -може и без тях.R9-е за чуствителноста на усилвателя лесен е за изработка -има и снимка - това е на пръв поглед |
|
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 12:16 Заглавие: |
|
|
Шшш малеее кво е туй нещо неносмалното дето има нужда от 5 вентилатора Смяятай А за схемата аз хуу я имам ама нямам опита ви хора кофти тръпка.А вий момчета от София ли сте?ИИи я ми кажете на PIONEER 160в 8ома колко пари мой ма изръси ако знайте де щото тука няккъв от незнайна марка 150в 8ома е 90 кинта малко скубане си пада не мислите ли? |
|
|
 |
lachko973 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 2:03 Заглавие: |
|
|
Нещо не можах да сгрея за коя схема става въпрос, че и трябвали 5 вентилатора. Я Фрълете един линк да видим ! _________________ -----------------------------
Theory without practice is lame,
practice without theory is blind... |
|
|
 |
канко Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 30, 2006 22:19 Заглавие: |
|
|
Mitashki коя схема използваш, изпрат ми на [email protected]
Вече изгорях два интегрални усилватея TDA7293
Захранвам с +-35V.
Пърата я изгорях като я захраних само с + и маса /на захранването имах предпазители единия беше малък и бум/ . Възможно ли е товада е причината а втория направи подпали говорителя.
Предварително благодаря, трябва ми тествана работеща схема, е може да бъркам и аз нещто, моля за съдействие от всики работели и с тази схема.  |
|
|
 |
Bobcho Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 20:43 Заглавие: |
|
|
| Ще ми я пратите ли и на мен тази схема да я видя [email protected] |
|