| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ppetroff Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 22, 2006 16:21 Заглавие: Търся схема на телевизор SAMSUNG SP-54T6HF прожекционен |
|
|
Колеги моля за информация. TV то е на шефа във фирмата която работя
Проблема е следния няма фокус.
Аз лично за сега не съм го виждал как работи.
Много други TV съм правил но прожекционен за сега не съм.
А без информация не смея и не искам да се излагам. _________________ Човек се учи докато е жив. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 28, 2006 22:00 Заглавие: Re: Търся схема на телевизор SAMSUNG SP-54T6HF прожекционен |
|
|
Колеги никой ли няма желание да помогне поне с схема около фокусирофката. _________________ Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 30, 2006 23:54 Заглавие: |
|
|
| Ако става въпрос за фокуса - нямаш никакъв проблем. Всеки цвят има отделен фокус и можеш да го регулираш, да го измериш, да установиш повредата и т.н. Ако става въпрос за сходимостта, която някои колеги бъркат с фокуса, ще тръбва да отвориш тема в другия форум. Повредата е доста по-сложна, свързана с повече инвестиции, които не е ясно дали ще ти бъдат възстановени от шефа. Ако става въпрос за чистотата на цвета и баланса на бялото - тогава проблема може да е от съвсем друго естество. Във файлообменника има една схема, която може да ти свърши работа. Ако не я намериш или не успееш да я отвориш, мога да ти я изпратя в понеделник.Успех. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 19:43 Заглавие: |
|
|
Колега ако е има във файлообменника моля само напиши името или ми я прати в пощата. За което мога само да благодаря в момента. А тема в другия форум може да отворя когато сам подготвен поне малко. _________________ Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
|
|
 |

|