|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tutuptaun 1 Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 16:13 Заглавие: Ariston BCS313A VE |
|
|
| Здравейте имам проблем с хладилник Аристон модел BCS313A VE изписва на дисплея А2 и не си постига температурите но все пак работи питах няколко хладилни техника за проблема и никой не можа да ми помогне за това се обръщам към вас ако някой е запознат с проблема да ми пише. Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tutuptaun 1 Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 02, 2006 11:46 Заглавие: Re: Ariston BCS313A VE |
|
|
| Никой ли не може да помогне. |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 02, 2006 14:43 Заглавие: |
|
|
Не знам дали си уцелил точното място за твоя проблем, но най-добре е да потърсиш серв. описание от Аристон, за да разбереш какво иска да ти каже хладилника с това А2. Иначе може да получиш няколко общи съвета.
Ако компресора работи няколко часа, без да постигне необходимата температура, тогава проблема най-вероятно да е от него.
Ако температурата в камерата е добра, а в хладилника - не или обратно, тогава проблема е във вентила за превключване на фреона.
Ако компресора работи няколко минути и след това дълго почива - тогава проблема вероятно е в някой от датчиците.
Ако всички външни вериги и датчици са ОК, тогава тъсиш проблема в паметта или друго нещо по платката.
Успех! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 04, 2006 14:48 Заглавие: |
|
|
Не знам дали си уцелил точното място за твоя проблем, но най-добре е да потърсиш серв. описание от Аристон, за да разбереш какво иска да ти каже хладилника с това А2. Иначе може да получиш няколко общи съвета.
Ако компресора работи няколко часа, без да постигне необходимата температура, тогава проблема най-вероятно да е от него.
Ако температурата в камерата е добра, а в хладилника - не или обратно, тогава проблема е във вентила за превключване на фреона.
Ако компресора работи няколко минути и след това дълго почива - тогава проблема вероятно е в някой от датчиците.
Ако всички външни вериги и датчици са ОК, тогава тъсиш проблема в паметта или друго нещо по платката.
Успех!
от къде да намеря сервизно описание? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|