| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stokarata Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 18:13 Заглавие: Сервизен режим на телевизор SANG |
|
|
| Здравейте.Може ли някой да ми помогне?Телевизорът е SANG 14C2M01-TXS с шаси BEKO ELEKTRONIK D99.301-01.Няма звук.Не излиза аудио сигнал от видеопроцесора STV2249C.Има образ , има и аудиосигнал на скарт изхода.Като увеличавам и намалявам звука има индикация на екрана.Мисля,че проблема е или в сервизното меню , или във видеопроцесора.Ако може някой да ми каже как се влиза в сервизен режим.Благодаря ви предварително!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 02, 2004 21:13 Заглавие: |
|
|
ПРОВЕРИ СИ ЗА СПУКАНИ SMD КОНДЕНЗАТОРИ НА ВХОДА НА КРАЙНОТО СТЪПАЛО ЗА ЗВУКА ИЛИ ОКЛО STV-ТО.
МИСЛЯ ЧЕ СЕ ВЛИЗА В SERVICE MODE С ДИСТАНЦИОНО PILOT 1690 С БУТОНА ЗА НАМАЛАЯВАНЕ НА КОНТРАСТА (ДУ. ЗА GOLDSTAR С PCA84C640-030)
ПРОБВАЙ.
УСПЕХ |
|
|
 |
dobrev Опитен потребител

Регистриран на: 12 Сеп 2004 Мнения: 187 Местожителство: Горна Оряховица
|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 8:31 Заглавие: хитринка |
|
|
Ако телевизора е закупен у нас трябва да си говори, едва ли някой му се месил в сервизното меню. Ако е от чужбина обаче .....
Евтиният вариант за влизане в сервизното меню е: купуваш си универсално дистан. URC22B(5 лв), въвеждаш някой от кодовете за Grundig (не помня кой точно) и готово! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 9:49 Заглавие: |
|
|
Телевизорите SANG продавани на нашия пазар (а този по модела е такъв) работят по протокол RC5 на Philips и това | Цитат: | | въвеждаш някой от кодовете за Grundig | няма как да стане.
Изобщо не съм сигурен, че ти е нужен сервизен режим след като | Цитат: | | има и аудиосигнал на скарт изхода | , по-добре се вслушай в съветите и провери най-напред какво става в ниско честотната част. |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2004 14:45 Заглавие: |
|
|
| Вземи ду от филипс. Натискаш контраст (-) и си в сервизното меню. От там нататък работиш с оригиналното ду на санга. Но и аз мисля че с това няма да си решиш проблема. |
|
|
 |
stokarata Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 0:14 Заглавие: |
|
|
| Благодаря на всички.Влязох в сервизно меню но нищо не можах да постигна.Мисля, че може да се е загубило нещо в паметта.Някой може ли да ми прати прошивка ??? |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 5:53 Заглавие: |
|
|
За да Ви изпратят памет,трябва да кажете точното шаси ,а то е от рода на 12.4,12.5,14.1 и т.н.Но всички тези шасита тръгват и с празна памет. _________________ Димитър |
|
|
 |
|