| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 8:31 Заглавие: монитор vivtron geteway 200 модел cpd-17f13 -нещо зеленее! |
|
|
| Монитора дава зеленикаво по целият екран иначе другите цветове са неред но малко бледи. Лошото е че не мога да го отворя за да го погледна защото нене мой и съм го взел назаем . Беше в близост до бас каса но не вярвам да е от това защото на същото разтояние имаше телевизор и друг монитор а на тях им няма нищо, оставил съм го 2 дена без да работи и пак така. Преди пак зеленееше но като го изключа и включа се оправяше но сега не . Щте търся схема в нета ако някой има идея-Благодаря предварително ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tisho Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 9:25 Заглавие: Re: монитор vivtron geteway 200 модел cpd-17f13 -нещо зелене |
|
|
| rusin написа: | | Монитора дава зеленикаво по целият екран иначе другите цветове са неред но малко бледи. Лошото е че не мога да го отворя за да го погледна защото нене мой и съм го взел назаем . Беше в близост до бас каса но не вярвам да е от това защото на същото разтояние имаше телевизор и друг монитор а на тях им няма нищо, оставил съм го 2 дена без да работи и пак така. Преди пак зеленееше но като го изключа и включа се оправяше но сега не . Щте търся схема в нета ако някой има идея-Благодаря предварително ! |
Ako e na petna qsno kakwi si gi satworil.
Mahni go ot tam i probwaj dali shte se razmagniti kineskopa.
Ako ne izka znachi za se namagnitili i lamarinite okolo kineskopa.
Togawa stawa po slojno.
Trqbwa ti bobina za razmagnitwane(imashe edno wreme takiwa ). |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 9:52 Заглавие: |
|
|
| Не не е на петна знам каво се получава от намагнитване но преди пак ставаше зеленикав и се оправяше след изключване тогава дори не е стоял до нещо магнитно. |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 14:52 Заглавие: |
|
|
| Благодаря - оказа се лоша спойка в куплунга за РС и след запояване екрана "грейна с цветовете на дъгата" |
|
|
 |
|