Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Някой купувал ли е Car Audio NIPPON AX-7501USB ?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
тралала
Гост

МнениеПуснато на: Вто Яну 24, 2006 11:10    Заглавие: Отговорете с цитат

аз мисля че за тези парички си заслужава !!! не смея да твърдя че разбирам но при условие други реномирани марки за къкви цени си продават боклуците на дребно.......... Wink
Върнете се в началото
nbr
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Сря Яну 25, 2006 18:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Приятел има в колата такова. Слагал съм му СД картата от телефона ми и си свири песните. Сега си го слуша с усб флаш и проблеми няма
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bengun
Гост

МнениеПуснато на: Пет Юни 23, 2006 1:15    Заглавие: относно NIPPON, JVC, LG и др. под. Отговорете с цитат

"NIPPON AX-7501USB" е супер - имам го от 1 година и работи отлично. JVC също е отлична марка - притежавам доста техника от тази марка и всичко работи отлично (телевизори, DVD, видео и др.). Не слушайте разни технически инвалиди като "sigkill"! (той дори не е чувал марката NIPPON). Това е доста известна марка ( е не още в България). Щом признава LG за добра марка (една от най-жълтите) какво да говорим още? Имате интернет - има търсачки - вижте коя марка каква народност има и какво реноме си е създала - ще се убедите в моите думи - говоря от позицията на притежател (дългогодишен) на техника от цитираните марки!
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юли 06, 2006 22:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам кой какво си мисли за марките, но това което се продава в момента в България под NIPPON - телевизори, телефони и аудио техника е изключително лошо качествено и с невероятна изработка. Цяло чудо е, че въобще работи. Произвежда се от най-евтините китайски фабрички, с една дума- безобразен боклук. С по-маркови изделия не може и да се сравнява, камо ли с Pioneer например. А що се отнася до марките - KIA произвежда автомобили, но надали знае, че от нейно име в България се продават телевизори с 40-годишни кинескопи.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети