| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 16:59 Заглавие: Самсунг Х-300 |
|
|
| Колеги,не се занимавам с телефони затова което ще питам може да се стори на някой смешно но ме извинете.Имам такъв тел. и се видях в чудо да му намеря дата кабел.В един руске сайт пишеше че Х-300 и Х-120 с индикация PC093LBE били еднакви а дали е вярно?Също така мелодийте който са качени допълнително са тихи.В същия този сайт е пояснено че при смяна на прашивката(не знам какво означава)звука ставал по силен,можело да се трият зададените игри и мелоди.Някой занимавал ли се е с такова нещо да му го занеса или да се обърна към гаранционния сервиз( а те дали ще ми обърнат внимание е друг въпрос). |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 17:51 Заглавие: |
|
|
| ако е в гаранция естествено, че ще отидеш в гаранционият сервиз - нас достатъчно са ни тормозили с такива телефони дори на един клиент му беше сменен телефона заради тиха полифония |
|
|
 |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 18:47 Заглавие: |
|
|
| Ivailosp написа: | | ако е в гаранция естествено, че ще отидеш в гаранционият сервиз - нас достатъчно са ни тормозили с такива телефони дори на един клиент му беше сменен телефона заради тиха полифония |
А кой сте Вие?Допълнително качените са тихи другите не.Аз лесно ще отида до гаранционния но се опасявам че няма да ми обърнат внимание.Просто мисълта ми беше дали този проблем може да се реши. |
|
|
 |
|