Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Кажете ми какви инструменти да си купя от Германия
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Milen_haskovo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София/Хасково

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 0:14    Заглавие: Кажете ми какви инструменти да си купя от Германия Отговорете с цитат

Скоро ще отивам до Германия, там ще съм със съучениците на производствена практика в Карлсруе, и ще имам възможност да обикалям през свободното време. Мисля да си взема поялник за BGA чипове и други такива SMD дреболии... Нещо друго ценно да предложите да си взема? Знам че повечето от работата я вършат инструментите Laughing
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 0:27    Заглавие: Re: Кажете ми какви инструменти да си купя от Германия Отговорете с цитат

Milen_haskovo написа:
Скоро ще отивам до Германия, там ще съм със съучениците на производствена практика в Карлсруе, и ще имам възможност да обикалям през свободното време. Мисля да си взема поялник за BGA чипове и други такива SMD дреболии... Нещо друго ценно да предложите да си взема? Знам че повечето от работата я вършат инструментите Laughing

Не вършат е знанията с инструментите !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Milen_haskovo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Я ми кажи как със знания ще отпоиш един BGA чип Laughing Искам да ми препоръчате марки, модели... Какво да не купувам...
Vaklin
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 17:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако си напред с парите то марката е ERSA. Иначе и китайска духалка с трафарети от неръждавейка върши точно същата работа...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юли 07, 2006 17:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Вече всичко може да се купи и тук,излишно е да е от Германия само ядове по митниците
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Milen_haskovo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 08, 2006 13:19    Заглавие: Отговорете с цитат

То е ясно че всичко може да се купи от тука, ама има големи разлики в цените... А за митниците - няма да имам проблеми...
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юли 08, 2006 13:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Купувай каквото ти хареса колкото хора питаш толкова различни мнения ще получиш.За един техник му трябват добър осцилоскоп,уред,поялна станция.Колкото по скъпи толкова по-добри.За марка,осц.-TEKTRONIX,уред-KEITHLEY,поял.WELLER.Работя с тези уреди вече 20г.и са безотказни.
Върнете се в началото
Milen_haskovo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юли 09, 2006 12:24    Заглавие: Отговорете с цитат

За мненията ми е ясно... Очаквам някой да дойде и да започне да псува нешо което е взел скоро и да псува какъв болкук е, че да не се набутам Smile Друг е въпроса дали все още има инстументи със същите марки... Щом пишеш че от 20 години работят Very Happy
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юли 09, 2006 14:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Милене тези марки не само съществуват но са едни от най добрите ако не и най добрите в света.Писах ти марките не моите модели погледни във сайтовете им тогава ще говорим.Но според мен не ти трябват толкова скъпи неща за 1во време си купи Китайски а като почнеш да вадиш пари със тях си купи нещо по добро.
Върнете се в началото
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Нед Юли 09, 2006 14:13    Заглавие: Отговорете с цитат

old4 написа:
Милене тези марки не само съществуват но са едни от най добрите ако не и най добрите в света.Писах ти марките не моите модели погледни във сайтовете им тогава ще говорим.Но според мен не ти трябват толкова скъпи неща за 1во време си купи Китайски а като почнеш да вадиш пари със тях си купи нещо по добро.

Може ли да попитам на колко си ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети