| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 15:07 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Може ли да попитам на колко си? | На почти 47 проблем ли има? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 18:31 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | | Цитат: | | Може ли да попитам на колко си? | На почти 47 проблем ли има? |
НЕ ти old4, а Milen_haskovo
Извинявай ! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 19:27 Заглавие: |
|
|
mishomvp, с използвания цитат въпроса ти наистина изглежда, че е отправен към old4.
А отговора на въпроса ти е даден с достатъчна точност още в първия пост на питащия (или те интересува ЕГН-то му )?
| Milen_haskovo написа: | | Скоро ще отивам до Германия, там ще съм със съучениците на производствена практика в Карлсруе |
|
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 23:07 Заглавие: |
|
|
На 17 съм...
old4, благодаря за съветите, ако намеря нещо от препоръчаните на сносна цена ще купувам. Осцилоскоп не съм планирал да взимам все още, но ако нямеря накъв втора ръка от там няма да се замисля даже
За тези KEITHLEY уредите - днес в Димитровград видях едно кашонче с нови дигитални, много приличаха на останалите китайски боклуци които се продават там, но бяха със гумена облицовка и струваха 2 лева повече Надявам се да стигна преди тях в Германия... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 8:13 Заглавие: |
|
|
Туй ще е като с телевизорите Panasoanic Пък и като гледам сайта им не виждам такива джобни уредчета. Само сериозна техника. _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 11:56 Заглавие: |
|
|
Еее искам и аз на стаж в Германия , ние се пържим в даскалото и сглобяваме китчета от 3,50 с ддс което се прави за 15 минути(но трябва да ходим 15 дена)  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 12:34 Заглавие: |
|
|
| kd 503 написа: | Еее искам и аз на стаж в Германия , ние се пържим в даскалото и сглобяваме китчета от 3,50 с ддс което се прави за 15 минути(но трябва да ходим 15 дена)  |
И нас ни "мъчиха" с такива глупости Отидох си взех едни бягащи светлини, сгобих ги, тръгнаха и на другия ден всички със същите бягащи светлини и не могат да се вредят да гледат шаблона и да копират
За поялниците WELLER доста хора взеха да ми ги препоръчват, и да е по-скъп ще си взема 1 и обикновен ако ще да е... Вчера кофти тръпка да ми изгорят 2-та поялника, и 2-та нагревателни бяха... Цял час съм ги ровил докато тръгнат...
Разбрах че имало някакъв по-специален калай (тинол) за BGA чиповете и SMD елементите, кажете какво да взимам и горе-долу някаква цена... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
|