| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 21:07 Заглавие: |
|
|
Решението по тази тема вече отдавна трябва да е ясно така че ще ви помоля да не я раздувате излишно. edims, няма какво да питаш вече а трябва да пробваш. Правиш го както ти написа tchav, като потенциометъра спокойно можеш да си го спестиш и да волумиш по малко плеъра. После му се радваш три дни след което се сещаш че по разумното решение е по кабел  _________________ home studio |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 19:39 Заглавие: ами това ... |
|
|
ето нещо по интелигентно с един чип за 4лв и получаваш и стерео _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 20:49 Заглавие: |
|
|
| edims написа: | | Как мислиш да вкарам кабел в CD-то, да беше касетофон работата е ясна, но в моя случай не се сещам как ще стане с кабел. |
Отваряш го и ако не се сетиш къде да го запоиш го запояваш на потенциометъра за волумето или на входа на крайното стъпало, но щом си решил си блъскай главата по този начин. Аз мисля че в крайна сметка ако не се откажеш ще го направиш с кабел. _________________ home studio |
|
|
 |
kup4o Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 21:07 Заглавие: |
|
|
| guitman написа: | | edims написа: | | Как мислиш да вкарам кабел в CD-то, да беше касетофон работата е ясна, но в моя случай не се сещам как ще стане с кабел. |
Отваряш го и ако не се сетиш къде да го запоиш го запояваш на потенциометъра за волумето или на входа на крайното стъпало, но щом си решил си блъскай главата по този начин. Аз мисля че в крайна сметка ако не се откажеш ще го направиш с кабел. |
И така става ли??
Аз имам същия проблем. МП3-то ми е IPod 20GB. В един софийски магазин ми предложиха за 40лв. адаптор създаден точно за моя плеар, но проблема е че се пъха в запалката и тя служи като поставка. а отвора за запалката ми е точно до десния крак и смятаите колко ще ми е удобно. за 15 лв. също за запалка но с аудио кабел става работата, проблема е че честотата е фиксирана на 98.7 а някъде на витиня ловя някакво македонско радио и ми проваля работата. Качеството е според зависи - ако си направя настройката от еквалайзера на плеара е добре.
иначе това специалното за IPod може да се ползва и за PDA, както има и допълнителен аудио жак.
За сега така карам, жал ми е да разглобя CD-то. Ще взема да го прецакам. |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 21:21 Заглавие: |
|
|
| kup4o написа: | | проблема е че честотата е фиксирана на 98.7 а някъде на витиня ловя някакво македонско радио и ми проваля работата. |
що не си купи това _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
kup4o Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 21:31 Заглавие: |
|
|
| sheki написа: | | kup4o написа: | | проблема е че честотата е фиксирана на 98.7 а някъде на витиня ловя някакво македонско радио и ми проваля работата. |
що не си купи това |
Щото е на батерий |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 21:53 Заглавие: |
|
|
хехе е хубаво де ... има и без батерии .. ама не е там работата за човек запознат с електрониката не е проблем да си сложи едно кабелче за запалката всъщност няма проблем също да се пробва и честотата да се смени
п.п.Wireless FM Transmitter - 4 channel
Предназначен за слушане на музика в автомобила и вкъщи от MP3 Player/ CD на радиоприемник.
4 канала - фиксирани честоти
Захранване - 1x 1,5V AAA
Адаптер за кола. _________________ http://mikrotik-bg.net/
Последната промяна е направена от sheki на Нед Юли 09, 2006 21:59; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
kup4o Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 21:55 Заглавие: |
|
|
| sheki написа: | хехе е хубаво де ... има и без батерии .. ама не е там работата за човек запознат с електрониката не е проблем да си сложи едно кабелче за запалката всъщност няма проблем също да се пробва и честотата да се смени |
е, мързела ми е в повечко.
ако качеството си заслужава ще го направа.
затова ще търся как да си припоя аудио ин за моето CD |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 0:10 Заглавие: |
|
|
| Aз бих огледал около интегралната схема за усилвателя и бутнал с пръст да видя къде като бутна има брум, та там някъде трябва да е входа. Но сигнала го подай през разделителени кондензатори неполярни по 1-2 uF. |
|
|
 |
|