| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ал Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 15:56 Заглавие: Дайте линк към сайтове с основните схеми на мерене? |
|
|
| Моля ви ако имате линк към сайт с схеми на мерене с мултицет на кондензатори, диоди, съпротивления, транзистори и тнт...приложни ако може |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 16:01 Заглавие: |
|
|
Какво е това мултицет ??? Незнам дали ще намериш сайт но някой друг ХАРТИЕН носител няма да ти навреди.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 18:35 Заглавие: |
|
|
... _________________ home studio
Последната промяна е направена от guitman на Пон Юли 10, 2006 21:24; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 19:29 Заглавие: |
|
|
Защо се подигравате с човека не знаете ли какво е МУЛТИЦЕТ ако не знаете това е едно нещо от което излизат 2 кабелчета-черно и червено индикацията му е със стрелки светодиодна или течно кристална и се правят измервания с него.AL ще потърся и ако намеря нещо като за теб ше ти отговоря.Мултимерът (наричан още мултицет, от немското Multizet) |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 21:24 Заглавие: |
|
|
Съжалявам! Изтрих си поста. _________________ home studio |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 22:16 Заглавие: |
|
|
Не се чувствай притеснен че да си триеш поста На времето нямахме интернет и аз съм започнал на 10 години сега съм на 38 Тогава тръгнах на кръжок в училище и на всяко занимание поглъщах като "попивателна хартия" всяка дума на нашия преподавател.Телевизорите учих пак с гледане в един сервиз по старата главна на нашия град.Хората ме поканиха да влезна вътре като ме видяха че гледам през прозореца Тогава бяха на дневен ред "ПИРИН" Сега още дерзая и уча ама възможностите сега са много.Още си пазя първия мултицет стрелкови но не е Ц20 а "MIKRONTA 22-049 " JAPAN. Така че четене му е майката и много практика  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 12, 2006 16:04 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | Защо се подигравате с човека не знаете ли какво е МУЛТИЦЕТ ако не знаете това е едно нещо от което излизат 2 кабелчета-черно и червено индикацията му е със стрелки светодиодна или течно кристална и се правят измервания с него.AL ще потърся и ако намеря нещо като за теб ше ти отговоря.Мултимерът (наричан още мултицет, от немското Multizet) |
Благодаря  |
|
|
 |
|